Anjeliq Downtown Hotel Tyrkia Antalya-området Alanya
Skal vi ringe deg?
Navn Etternavn
Telefonnummer
E-post
Samtaletid
Kart

Anjeliq Downtown Hotel

Søk etter ledig rom og pris
Hotellbeskrivelse

Vær oppmerksom på at i perioden mellom 15. nov - 1. mars har vi begrenset guideservice. Det betyr at det ikke vil være noen guide på flyplassen ved ankomst og avreise eller på hotellene. En skandinavisk / engelsktalende guide vil være tilgjengelig for nødsituasjoner på telefon + 90 541 539 5000.


Anjeliq Downtown Hotel  gjennomgikk omfattende renovering vinteren 2018/2019, og når dørene åpnet våren 2019 fremsto hotellet som nytt. Hotellet ligger sentralt i Alanya, bare 50 meter fra Kleopatra-stranden og er ideelt for alle som ønsker å bo i smakfulle omgivelser og nær både byen og stranden.

 

Man kan trygt si at arkitekten har hatt frie hender til å sette sitt eget særpreg på innredningen. Overalt finner du små særegne detaljer, og ikke to rom er innredet likt. Her brukes sykler som veggdekorasjon og to store giraffigurer overvåker restauranten og det åpne kjøkkenet, hvor kokkens arbeid kan følges.

 

Hotellet har et lite bassengområde med et lite basseng og noen få solsenger. Hotellet har også et eget velværesenter med hamam, badstue og massasjeservice (alle behandlinger mot en ekstra avgift).

Vær oppmerksom på at de fleste rom vender mot hovedveien og derfor vil det oppstå trafikkstøy - selv om natten.

 

Trådløst internet er tilgengeligt på hele hotellet mod betaling. Vær dog opmerksom på at forbindelsen som regel er både ustabil og treg og at det ikke er muligt at streame film etc.

 

Safe kan leies i resepsjonen.

Rom informasjon

Standard Room

Moderne møblert rom for 2 personer. Alle rommene er innredet med en dobbeltseng eller to enkeltsenger, TV, minikjøleskap, vannkoker, telefon, aircondition og balkong. Bad med toalett, dusj og hårføner.


Stort standardrom

Moderne møblert rom for 2 personer, med mulighet for en ekstra oppredning. Alle rommene er innredet med en dobbeltseng eller to enkeltsenger, TV, minikjøleskap, vannkoker, telefon, aircondition og balkong. Bad med toalett, dusj og hårføner.

 

Familierom

Moderne møblert rom for 4 personer, med mulighet for en ekstra oppredning. Alle rommene består av 2 soverom med en dobbeltseng eller to enkeltsenger i hver. I tillegg har rommet en TV, minikjøleskap, vannkoker, telefon, aircondition og balkong. Bad med toalett, dusj og hårføner.

Anjeliq Downtown Hotel Bilder og videos

Starter fra
Laveste pris og dato
Post tittel

Mail innhold

Mail Navn
Mail efternavn
Sent E-mail error
Ok

Send e-post er vellykket

Advarsel

Det oppesto en feil ved sending av epost