Alp Pasa Hotel Tyrkia Antalya-området Antalya By
Skal vi ringe deg?
Navn Etternavn
Telefonnummer
E-post
Samtaletid
Kart

Alp Pasa Hotel

Tyrkia / Antalya-området
Barbaros Mah. Hesapçı Sok. No:30 Kaleiçi (Old Town) - Antalya
Kartvisning

Alp Pasa Hotel

Søk etter ledig rom og pris
Info

Sjarmerende Boutique Hotel Lite basseng Gratis internett
Bystranden 400 m Konyaalti Stranden 4 km Hadrians Port 150 m Antalya museum 3 km

Hotellbeskrivelse

 Sjarmerende boutiquehotell i Antalyas gamleby

 

Alp Pasa Hotel er et sjarmerende boutiquehotell som ligger i gamlebyen i Antalya, Kaleiçi. Hotellet ligger i en tradisjonell osmansk bygning fra 1800-tallet som ble kjærlig renovert med respekt for sin originale arkitektur. Hotellet er det perfekte stedet for en byferie i vakre omgivelser. De sjarmerende rommene er elegant innredet, og alle rommene er forskjellige.

 

I den lille, fredelige gårdsplassen kan du ta en dukkert i det lille bassenget og nyte en drink i skyggen av trærne. Hotellet har både en innendørs og utendørs restaurant som serverer måltider i sjarmerende omgivelser. Du kan velge om oppholdet skal være halvpensjon eller All Inclusive.

 

Trådløst internett er tilgjengelig i hotellets fellesområder. Vær imidlertid oppmerksom på at tilkoblingen vanligvis er både treg og ustabil og at det ikke er mulig å streame film ol.’


Vær oppmerksom på at hotellet krever et depositum på 100 Euro ved ankomst til hotellet. Beløpet refunderes når rommet forlates, dersom det blir forlates i samme stand som det ble mottatt.

 

Vær oppmerksom på at vi ikke har guider i Antalya. Våre guider i Side og Alanya kan kontaktes på telefon.


Vær oppmerksom på at mellom 15. nov - 15. mars har vi begrenset guideservice. Det betyr at det ikke vil være guide på flyplassen ved ankomst og avreise eller på hotellene. En skandinavisk / engelsktalende guide vil være tilgjengelig for nødsituasjoner på telefon + 90 541 539 5000.

Rom informasjon

Standard rom 2 personer
Små, men sjarmerende rom med mulighet for ekstra oppredning. Alle rommene er utstyrt med dobbeltseng eller to enkeltsenger, TV, luftkondisjonering, safe, minibar og telefon. Bad med dusj, toalett og hårføner.

 

Deluxe rom 2 personer
Sjarmerende rom med mulighet for ekstra oppredning. Alle rommene er utstyrt med dobbeltseng eller to enkeltsenger, TV, luftkondisjonering, safe, minibar og telefon. Bad med dusj eller boblebad, toalett og hårføner.

 

Ottoman Suite 2 personer
Store, sjarmerende rom med mulighet for ekstra oppredning. Alle rommene er utstyrt med dobbeltseng eller to enkeltsenger, sittegruppe med sofa, TV, luftkondisjonering, safe, minibar og telefon. Bad med jacuzzi, toalett og hårføner.

 

Studio Suite 2 personer
Sjarmerende rom med mulighet for ekstra oppredning. Alle rommene er utstyrt med dobbeltseng eller to enkeltsenger, TV, luftkondisjonering, kjøkkenkrok med nødvendig kjøkkenutstyr, safe, minibar og telefon. Bad med dusj eller boblebad, toalett og hårføner.

 

Vær oppmerksom på at alle rom varierer i størrelse, planløsning og innredning!

Mat / Drikke konsept

Halvpensjon

Frokost

07:30-10:00

Middag*

19:30-22:00

 

* MERK: Drikke ikke inkl.

April – oktober:               Middag serveres fra buffeen
November – mars:         Middagen serveres porsjonert

 

All Inclusive

Måltider

Frokost

07:30-10:00

Lunsj

12:30-14:00

Middag

19:30-22:00

 

Hele året:                           Lunsjen serveres porsjonert
April – oktober:               Middag serveres fra buffeen
November – mars:         Middagen serveres porsjonert

 

Barer

Lounge Bar

08:00-23:00

Serenity Pool Bar *

10:00-18:00

* Åpent april - oktober

Tilleggsinformasjon

Safe og minibar mot avgift. Vær oppmerksom på at hotellet ikke har heis. Vær oppmerksom på at gatene i området er små og svingete, og du kan derfor bli satt av/hentet et stykke fra hotellet. Støy fra omkringliggende barer og restauranter kan oppleves som forstyrrende. Noen fasiliteter kan være stengt i lavsesongen, og hotellet kan gjøre endringer i hotellkonseptet uten å informere Tyrkiareiser.

Alp Pasa Hotel Bilder og videos

Starter fra
Laveste pris og dato
Post tittel

Mail innhold

Mail Navn
Mail efternavn
Postnummer
Fødselsdato
E-post
Ok

Send e-post er vellykket

Advarsel

Det oppesto en feil ved sending av epost