Aloe Hotel Hellas Rhodos Faliraki
Skal vi ringe deg?
Navn Etternavn
Telefonnummer
E-post
Samtaletid
Kart

Aloe Hotel

Hellas / Rhodos
Kalithies Ave, Rodos, 851 00, Rhodos
Kartvisning

Aloe Hotel

Søk etter ledig rom og pris
Info

Voksenhotel 17+ - Basseng – Mulighet for privat basseng – Gratis internett
Strand 1,5 km – Faliraki sentrum 1,5 km – Rhodos By 13 km

Hotellbeskrivelse

Aloe Hotel er et moderne og eksklusivt voksenhotell som ligger i utkanten av Faliraki. Hotellet er bygget i typisk gresk stil og her er innredningen virkelig kresen. Hele hotellet er lyst og innbydende, og er det perfekte valget for par og venner som ønsker å nyte ferien i vakre omgivelser.

 

Her er et godt bassengområde med basseng og solterrasse hvor du kan nyte solen og en forfriskende drink i bassengbaren. Her er det også mulig å kjøpe snacks og småretter på dagtid. Foretrekker du å ha ditt eget basseng er det også mulig. Falirakis 5 km lange sandstrand ligger ca. 1,5 km fra hotellet, og "Faliraki Aquapark", en av Europas største badeland, er et paradis for alle vannglade.

 

Faliraki har et stort utvalg av spisesteder – fra koselige tavernaer til internasjonale restauranter. Faliraki er også kjent for sitt hektiske natteliv, og her er det rikelig med anledning til å feste til den lyse morgenen.

 

Trådløst internett er tilgjengelig på hele hotellet. Vær oppmerksom på at forbindelsen vanligvis er både treg og ustabil, og at det ikke er mulig å streame film og lignende.

Rom informasjon

Deluxe Rom
Moderne og lyse rom for 2 personer. Alle rom inneholder 1 dobbeltseng eller 2 enkeltsenger, TV, telefon, luftkondisjonering, safe og balkong eller terrasse. Bad med dusj, toalett og hårføner.

 

Premium Rom med eget basseng
Moderne og lyse rom for 2 personer. Alle rom inneholder 1 dobbeltseng eller 2 enkeltsenger, TV, telefon, luftkondisjonering, safe og terrasse med direkte tilgang til basseng privat basseng. Bad med dusj, toalett og hårføner.

Måltid

Frokost inkl.

Betalte tjenester

De greske myndighetene innkrever skatt på hotellopphold. Avgiften varierer, og avhenger av hotellkategorien (antall stjerner) samt antall netter. Skatten må betales direkte til hotellet ved innsjekking. Vær oppmerksom på at Tyrkiareisers hotellklassifisering kan avvike fra den offisielle hotellklassifiseringen. I disse tilfellene er den offisielle klassifiseringen basert på størrelsen på avgiften.

 

Følgende skattesatser gjelder pr. rom / leilighet pr. natt:

Hoteller / leilighetshoteller 1 - 2 stjerner:          0,50 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 3 stjerner:               1,50 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 4 stjerner:                    3 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 5 stjerner:                    4 Euro

Aloe Hotel Bilder og videos

Starter fra
Laveste pris og dato
Post tittel

Mail innhold

Mail Navn
Mail efternavn
Postnummer
Fødselsdato
E-post
Ok

Send e-post er vellykket

Advarsel

Det oppesto en feil ved sending av epost