Alan Xafira Deluxe Resort Tyrkia Antalya-området Alanya
 • Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
Se alle bilder
Alan Xafira Deluxe Resort
Türkler / Alanya /
Hotellbeskrivelse

Stort All Inclusivehotell for både store og små

 

Alan Xafira Deluxe Resort Hotel & Spa er et stort feriehotell av eldre dato. Gjestene er av mange forskjellige nasjonaliteter, og med mer enn 800 rom og et vell av fasiliteter og aktiviteter fra tidlig morgen til sen kveld, er hotellet ideelt for par, familier og vennegrupper på jakt etter en ferie med mulighet for underholdning gjennom hele dag og kvelden.

 

Her er liv og glade dager og høy musikk hele døgnet. Hotellets egen Aquapark, med ikke mindre enn 11 forskjellige vannsklier, vil garantert bli en hit blant alle større barn og andre vannglade. Er du ikke i humør for fart og spenning, kan du nyte solen ved det store bassengområdet eller på hotellets private strand, som ligger 500 m fra hotellet. Alle barn i alderen 4-12 år kan møte nye venner i miniklubben (her snakkes det ikke skandinavisk) og på lekeplassen.

 

Rundt bassengområdet sørger hotellets animasjonsteam for at ingen kjeder seg. De arrangerer aktiviteter og konkurranser på dagtid og på kvelden er det underholdning for hele familien.

 

I Spa-senteret kan du skjemme bort kropp og sjel i fred og ro, og glemme alt om hverdagens stress og mas. Her kan du nyte et tradisjonelt tyrkisk bad, ev etterfulgt av en avslappende massasje. Listen over fasiliteter på hotellet er lang og inkluderer blant annet sandvolleyball, bordtennis, biljard, treningsrom og flere konferanserom.

 

Trådløst internett er tilgjengelig i hotellets fellesområder. Vær imidlertid oppmerksom på at forbindelsen er både veldig treg og ustabil, og at det ikke er mulig å streame film etc. Det er mulig å oppgradere til høyere hastighet mot et gebyr (betaling per enhet). Internett på rommet mot en avgift.

Rom informasjon

Standard rom:
Pent møblerte rom for 2 personer med mulighet for en ekstra oppredning for en voksen og et barn. Alle rom inneholder en dobbeltseng, sovesofa/lenestol, telefon, TV, safe, minibar (inneholder vann ved ankomst), sentralstyrt klimaanlegg og balkong. Bad med toalett, telefon, dusj og hårføner. Vær oppmerksom på at rommene fremstår som slitte.

 

Familierom:
Pent møblerte familierom for inntil 4 personer, bestående av et soverom med en dobbeltseng og et soverom med 2 enkeltsenger. MERK: Rommene er adskilt med en skyvedør. Rommene inneholder TV, minibar (inneholder vann ved ankomst), telefon, sentralstyrt klimaanlegg og balkong. Bad med toalett, telefon, dusj og hårføner. Vær oppmerksom på at rommene fremstår som slitte.

Mat / Drikke konsept

Ultra All Inclusive

 

Måltider og snacks

Frokost

07:00 – 10:00

Sen frokost

10:30 – 11:00

Lunsj

12:30 – 14:00

Beach snack

11:00 – 16:00

Pool snack

11:00 – 16:30

Gözleme – Tyrkiske pannekaker

11:00 – 16:00

Is (aquapark)

14:00 – 16:00

Middag

19:00 – 21:00

Midnattsbuffet

23:30 – 03:00

 

 

A’la Carte Restauranter * – Husk å reservere bord minst 2 dager før!

Ottoman*

19:00 – 21:00

Italiensk*

19:00 – 21:00

Fisk*

19:00 – 21:00

* Mot et gebyr (5 euro per person)

 

Barer

Lobby Lounge Bar

08:00 – 02:00

Veranda Pool Bar

10:00 – 24:00

Ocean Patisserie

12:00 – 17:00

Beach Bar

10:00 – 17:00

Tea House

10:00 – 24:00

 

 

Importert alkohol, flaskedrikker, ferskpresset fruktjuice, alle behandlinger i spa- og skjønnhetssenteret, motoriserte vannsportaktiviteter og enkelte fasiliteter er ikke inkludert. i Ultra All Inclusive-konseptet.

 

Drikke serveres i plastglass.

 

Ingen alkoholservering til personer under 18 år.

 

À la carte-restaurantene er åpne i perioden 01.06 – 15.10 2023.

 

Vær oppmerksom på at Aquapark og miniklubben har begrensede åpningstider og er vanligvis åpne noen timer hver morgen og ettermiddag.

 

Badehåndklær tilbys mot et depositum.

 

Sengetøy og håndklær skiftes én gang i løpet av en ukes opphold.

 

Høy musikk fra hotellets Disco Bar og animasjonsteamets aktivitets- og underholdningsprogram vil forekomme - også om natten.

 

Utendørs restauranter, barer, svømmebassenger, Aquapark og andre aktiviteter kan være stengt i lavsesongen og når været ikke tillater konstant bruk. Åpningstidene kan endres uten å informere Mixx Travel.

 

Utbudet av underholdning, aktiviteter etc. vil være begrenset utenom høysesongen.

 


Vis mer info Vis mindre
Info

Basseng Barnebasseng vannland Miniklubb Fitness  Bar Restaurant
Privat strand 500 m. Lokalt sentrum 2. km Alanya Sentrum 20 km.

Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom