Acar Hotel - Nyrenovert hotel tett på strand og sentrum. 
Skal vi ringe deg?
Navn Etternavn
Telefonnummer
E-post
Samtaletid
Kart

Acar Hotel

Søk etter ledig rom og pris
Info
Basseng - Barnebasseng - Restaurant - Bar
Internet - Strand 150 m. - Alanya sentrum 2 km.
Hotellbeskrivelse

Vær oppmerksom på at i perioden mellom 15. nov - 1. mars har vi begrenset guideservice. Det betyr at det ikke vil være noen guide på flyplassen ved ankomst og avreise eller på hotellene. En skandinavisk / engelsktalende guide vil være tilgjengelig for nødsituasjoner på telefon + 90 541 539 5000


Acar Hotel er et godt hotell med beliggenhet i Oba. Hotellet er ideelt for både voksne og barn som ønsker å bo nær stranden og byen. I Oba finner du et stort utvalg av koselige restauranter, butikker, og hver mandag kan du prute om prisen på Oba-markedet. Fra Oba kan du gå langs strandpromenaden til Alanya sentrum, som ligger ca. 2,5 km fra hotellet.


Her er et fint bassengområde med basseng, barnebasseng og bassengbar, og stranden ligger bare 150 m fra hotellet. I høysesongen arrangerer hotellet underholdning et par ganger i uken. I spa-området er det mulig å trene i treningsstudioet, og for å skjemme bort i hotellets eget tyrkisk bad, etterfulgt av en fantastisk massasje (alle behandlinger mot et gebyr).


Trådløst internett er tilgjengelig i lobbyen mot et gebyr. Vær imidlertid oppmerksom på at forbindelsen ofte er både treg og ustabil, og at det ikke er mulig å streame filmer og lignende.                                                                              

Rom informasjon

Standard rom
Hyggelige rom for to personer med mulighet for en ekstra seng. Rommene har en dobbeltseng eller 2 enkeltsenger, samt telefon, klimaanlegg, safe (ekstra kostnad), minibar (inneholder vann / miniralvann ved ankomst) og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner.


 Familierom
Hyggelige rom for fire personer med mulighet for en ekstra seng. Rommene består av to soverom, med dobbeltseng eller 2 enkeltsenger i hvert rom, samt telefon, klimaanlegg, safe (ekstra kostnad), minibar (inneholder vann / miniralvann ved ankomst) og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner.

Mat / Drikke konsept
 All Inclusive

 Frokost

  07:30 - 09:30

 Sen frokost

  09:30 - 09:45

 Lunsj

  12:30 - 14:00

 Middag

  18:45 - 20:45

 

Snacks 

 Snacks

 12:00 - 16:00 

 Kaffe/te og kake

 16:00 - 17:00

 

Barer 

 Pool Bar

  10:00 - 23:00

 Terrasse Bar

  21:00 - 23:00

 
Impotert alkohol, alle drikker som serveres på flaske, ferskpresset fruktjuice og fasiliteter i spa senteret er ikke inkludert i All Inclusive konseptet.

Ingen alkoholservering til personer under 18 år.

Utendørsrestauranter, barer svømmebassener og andre aktiviteter kan være stengt i labsesongen. Åpningstider kan endres uten at Tyrkiareiser er informert om dette.

Utvalg av underholdning, aktiviteter, etc, vil bli begrenset utenfor høysesong.
Betalte tjenester

Leie av sikkerhetsboks:               Ca. pris: 2 euro per dag som betales direkte til hotellet.

 

Vær oppmerksom på at prisene er veiledende og kan endres uten at Tyrkiareiser informeres om dette.

Acar Hotel Bilder og videos

Starter fra
Laveste pris og dato
Post tittel

Mail innhold

Mail Navn
Mail efternavn
Sent E-mail error
Ok

Send e-post er vellykket

Advarsel

Det oppesto en feil ved sending av epost