Acar Hotel, Alanya - Mixx Travel
 • Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
Se alle bilder
Acar Hotel
Oba Mah. Fatih Cad. No:13
Hotellbeskrivelse

 Koselig All Inclusive en kort spasertur fra stranden

 

Acar Hotel er et nydelig All Inclusive-hotell som ligger i Oba. Hotellet er perfekt for både voksne og barn som ønsker å ha nærhet til både strand og by. I Oba er det et stort utvalg av koselige restauranter og butikker og hver mandag kan du prute for prisen på Oba-markedet. Fra Oba kan du gå langs promenaden til sentrum av Alanya, som ligger ca. 2,5 km fra hotellet.

 

Hotellet har et fint bassengområde med basseng og barnebasseng. Her kan du slappe av på en solseng under en parasoll med en forfriskende drink fra bassengbaren. Hvis du foretrekker salte bad, ligger stranden en kort spasertur fra hotellet.

 

I høysesongen arrangerer hotellet underholdning et par ganger i uken. I hotellets spa kan du trene i treningsstudioet eller nyte hotellets hamam med behandlinger mot betaling. Fra Oba kan du gå langs den vakre promenaden til Alanya sentrum, som ligger ca. 2,5 km fra hotellet.


Trådløst internett er tilgjengelig i lobbyen mot en avgift. Vær imidlertid oppmerksom på at tilkoblingen vanligvis er både treg og ustabil og at det ikke er mulig å streame film og lignende.

                                                              

Rom informasjon

Økonomirom
Fine rom for 2 personer. Rommene inneholder dobbeltseng eller to enkeltsenger samt telefon, luftkondisjonering, safe, minibar (vann/brus inkludert ved ankomst) og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner.

 

Standard rom
Fine rom for 2 personer med mulighet for en ekstra oppredning. Rommene har en dobbeltseng eller to enkeltsenger samt telefon, luftkondisjonering, safe, minibar (inkluderer vann/brus ved ankomst) og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner.

Mat / Drikke konsept

Ultra All Inclusive



Frokost

07:30 - 09:30 

Sen frokost

09:30 - 09:45

Lunsj

12:30 - 14:00 

Middag 

19:00 - 21:00 

 

 

Snacks

Snacks 

11:00 - 18:00 

Kaffe/te og kaka 

10:00 - 18:00 

 

 

Barer 

 

Pool Bar 

24 timer

Terrass Bar 

21:00 - 23:00

Tilleggsinformasjon

Ferskpresset fruktjuice, tyrkisk kaffe og importert drikke er ikke inkludert i All Inclusive-konseptet. Ingen alkoholservering for personer under 18 år. Basseng, restaurant, bar og andre fasiliteter kan være stengt i lavsesongen. Åpningstidene kan endres uten at Tyrkiareiser informeres.

Vis mer info Vis mindre
Info

Basseng Barnebasseng Restaurant Bar  Internett
Avstand til østre strand 150 m. Alanya sentrum 2 km.

Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom