A11 Hotel Obaköy Tyrkia Antalya-området Alanya
 • Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
Se alle bilder
A11 Hotel Obaköy
TrustYou Tooltip Text
Hotellbeskrivelse

A11 Hotel Obaköy er et nydelig All Inclusive-hotell i Oba som består av en hovedbygning og et anneks. I Oba er det et godt utvalg av restauranter og butikker og på mandager arrangeres et stort marked i nærheten av hotellet.

 

Hotellet har et fint bassengområde med stor solterrasse, basseng med vannsklier (begrenset åpningstid) og barnebasseng. Her kan du slappe av på en solseng under en parasoll med en forfriskende drink fra bassengbaren. Et steinkast fra hotellet ligger østre strand, hvor hotellet har egen brygge.

 

I hotellets spa-avdeling kan du skjemme deg bort med blant annet hammam og badstue, eventuelt etterfulgt av en avslappende massasje (alle behandlinger mot betaling). Hotellets underholdningsteam organiserer morsomme aktiviteter på dagtid og underholdning om kvelden. Det er også mulighet for å utfordre reisefølget på blant annet boccia, bordtennis eller biljard (mot betaling). Barn mellom 4-11 år kan ha det gøy i den internasjonale miniklubben (ikke-skandinavisktalende personale).


Trådløst internett er tilgjengelig i lobbyen. Vær imidlertid oppmerksom på at forbindelsen vanligvis er både treg og ustabil og at det ikke er mulig å streame filmer og lignende.

Rom informasjon

Økonomirom
Fine rom for 2 personer med mulighet for en ekstra oppredning. Rommene har en dobbeltseng eller to enkeltsenger samt telefon, luftkondisjonering, safe (mot ekstra kostnad), minibar (vann ved ankomst) og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner. Vær oppmerksom på at disse rommene ikke har utsikt.

 

Standard rom
Fine rom for 2 personer med mulighet for en ekstra oppredning. Rommene har en dobbeltseng eller to enkeltsenger samt telefon, luftkondisjonering, safe (mot ekstra kostnad), minibar (vann ved ankomst) og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner.Familierom Anneks
Fine rom for 4 personer med mulighet for to ekstra oppredninger. Rommene består av et soverom med en dobbeltseng og et soverom med to enkeltsenger, telefon, luftkondisjonering, safe (mot ekstra kostnad), minibar (vann ved ankomst) og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner.

Mat / Drikke konsept

All Inclusive

 

Måltider & Snacks

Frokost

07:00 – 09:30

Sen frokost

09:30 – 10:00

Lunsj

12:30 – 14:00

Middag

19:00 – 21:00

Snacks

11:45 – 16:00

Kaffe, te og kaker

16:00 – 17:00

Nattsuppe

22:00 – 23:00

 

 

Drikkevarer

Pool Bar

10:30 – 17:00

Aqua Pool Bar

10:30 – 17:00

Tunnel Bar

10:30 – 17:00

Terrace Bar

17:00 – 23:00

 

 

Importert alkohol, tyrkisk kaffe, flaskedrikker og ferskpresset fruktjuice er ikke inkludert i All Inclusive-konseptet. Alle behandlinger i SPA-senteret, biljard og vannsportaktiviteter på stranden mot en avgift.

 

Ingen alkoholservering til personer under 18 år.

 

Badehåndklær kan lånes.

 

Høy musikk fra hotellets underholdningsteam vil forekomme.

 

Uterestauranter, barer, bassenger, badebrygga og andre aktiviteter kan være stengt i lavsesongen. Åpningstidene kan endres uten å informere Tyrkiareiser. Utvalget av underholdning, aktiviteter etc. vil være begrenset utenom høysesongen.

Betalte tjenester

Sikkerhetsboks: Ca. 2 euro per dag som betales direkte til hotellet.Vær oppmerksom på at prisene er veiledende og kan endres uten å informere Tyrkiareiser.

Vis mer info Vis mindre
Info

• Basseng  Barnebasseng  Vannsklier  Internett (lobby)

• Avstand til øststranden 50 m  Alanya sentrum 2,5 km

Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
Vennligst oppgi barnas alder fra yngst til eldst.
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom