A Good Life Utopia Family Resort Tyrkia Antalya-området Alanya
 • Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
Se alle bilder
A Good Life Utopia Family Resort
TrustYou Tooltip Text
Hotellbeskrivelse

A Good Life Utopia Family Resort er et stort resorthotell som ligger på høyden av en vakker bukt med en fantastisk utsikt over havet. Hotellet har et bredt utvalg av fasiliteter og aktiviteter for både barn og voksne som planlegger å tilbringe en stor del av ferien med å bade og nyte solen.

 

Hotellet tilbyr flere bassenger for alle vannelskere: et basseng med bølger, et infinity pool for alle over 16 år, flere bassenger med totalt 24 morsomme vannsklier og et barnebasseng med vannsklier for de aller minste. Fra bassengområdet kan du ta heisen ned til hotellets egen lille bukt hvor du kan nyte solen på den store brygga. I bukta består den nederste delen av stein, så kommer en del med sand og øverst et tredekke.

 

Her kan hele familien delta på mange ulike aktiviteter. Prøv vannaerobic, spill sandvolleyball eller utfordre reisefølget til en padelkamp. Når mørket faller på, arrangeres underholdning med både show og musikk. Legg til luksus med et besøk i hotellets spa-avdeling, som tilbyr et tyrkisk bad, badstue og en rekke ulike behandlinger (behandlinger mot avgift). Her finner du også hotellets treningsrom og innendørsbasseng. Barn mellom 4-12 år kan ha det gøy i miniklubben med morsomme spill og aktiviteter. For de eventyrlystne er det både strikkhopp og rafting (mot betaling).

 

Trådløst internett er tilgjengelig på hele hotellet. Vær imidlertid oppmerksom på at tilkoblingen ofte er både treg og ustabil, og derfor er det ikke mulig å streame film ol.

Rom informasjon

Økonomi rom
Elegant innredet rom for 2 personer. Alle rom har dobbeltseng eller to enkeltsenger, TV, telefon, sentralstyrt klimaanlegg, minibar, vannkoker, safe og balkong. Bad med badekar/dusj, toalett og hårføner.

 

Standard rom
Elegant innredet rom for 2 personer med mulighet for en ekstra oppredning. Alle rom har dobbeltseng eller to enkeltsenger, TV, telefon, sentralstyrt klimaanlegg, minibar, vannkoker, safe og balkong. Bad med badekar/dusj, toalett og hårføner.

 

Familierom
Elegant innredet rom for 4 personer med to rom. Rommene har et soverom med dobbeltseng eller to enkeltsenger og stue med sovesofaer, TV, telefon, sentralstyrt klimaanlegg, minibar, vannkoker, safe og balkong. Bad med badekar/dusj, toalett og hårføner.

 

Connection Svit
Elegant innredet rom for 4 personer med to rom adskilt med en dør. Rommene har to soverom med dobbeltseng eller to enkeltsenger i hvert rom, TV, telefon, sentralstyrt klimaanlegg, minibar, vannkoker, safe og balkong.
Bad med badekar/dusj, toalett og hårføner.

Mat / Drikke konsept

Ultra All Inclusive

 

Måltider og snacks

Frokost

07:00 – 10:00

Sen frokost

10:00 – 11:00

Lunsj

12:30 – 14:30

Middag

18:30 – 21:30

Snacks

12:00 – 16:00

Patisserie

10:00 – 00:00

Is

12:00 – 16:00

Night Snack

00:00 – 01:00

 


Drikkevarer

Grab & Go Pool Bar

12:00 – 18:00

Pool Bar

10:00 – 00:00

Lobby Bar

08:00 – 00:00

Beach Bar

10:00 – 18:00

Relax Bar

10:00 – 18:00

Laguna Bar

24 timer

The Vineyard Lounge

20:00 – 00:00

 


A'la Carte restauranter – Mot kostnad. Husk å reservere bord.

On The Grill

19:00 – 22:00

Loc´al Restaurant

19:00 – 22:00

Primavio Restaurant (Italiensk)

19:00 – 22:00

 

 

Importert alkohol, tyrkisk kaffe, flaskedrikker og ferskpresset fruktjuice er ikke inkludert i Ultra All Inclusive-konseptet. Alle behandlinger i SPA- og skjønnhetssenteret og utvalgte sportsaktiviteter, inkl. strikkhopp og rafting mot betaling.

 

Ingen alkoholservering til personer under 18 år.

 

Vær oppmerksom på at stranden består av steiner og ikke er barnevennlig.

 

Utendørs restauranter, barer, bassenger og andre aktiviteter kan være stengt i lavsesongen. Åpningstidene kan endres uten å informere Tyrkiareiser.

 

Utvalget av underholdning, aktiviteter etc. vil være begrenset utenom høysesongen.

Vis mer info Vis mindre
Info

Bassenger  Barnebasseng  Vannland  Padelbane  Gratis internett
• Avstand til strand 200m  Okucarlar 2,5km • Alanya 33km  Side 32km

Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
Vennligst oppgi barnas alder fra yngst til eldst.
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom