White Gold Hotel & Spa****+

Lekkert hotell med havutsikt

White Gold Hotel & Spa er et populært hotell med mange tilbakevendende gjester. Hotellet har en flott beliggenhet ved den østre stranden i Alanya, i et område som heter Oba. Fra hotellets restaurant har man en fantastisk panoramautsikt over havet og borgen. Et koselig bassengområde med barnebasseng, vannsklie (visse åpningstider) samt basseng- og snackbar. Trivelig bufférestaurant der man kan sitte både ute og inne. Det finnes også en loungebar.

Hotellet har Spa og treningsrom, samt hamam (mot avgift). På dagen arrangeres det aktiviteter for hotellets gjester, og på kveldstid er det levende musikk eller annen underholdning. Det finnes også disco (drinker koster ekstra). Internasjonal miniklubb for de yngste (ikke skandinavisktalende personal), et lekerom samt minidisco noen kvelder i uken under høysesong. På stranden er det en liten strandbar der det serveres alkoholfri drikke og det er gratis solstoler, strandhåndklær og parasoller for hotellets gjester.

Rommene 

Stilfulle dobbeltrom med dobbeltseng eller to separate senger. Minibar og tv, telefon og luftkondisjonering. Vannkoker, minisafe (mot tillegg). Vegg-til-vegg teppe. Baderom med wc, dusj og hårtørker. Balkong.

Romtyper

 • Dobbeltrom for 2 + 1 ekstraseng inkl. spedbarn.

Øvrig

By- og turistområde med gjennomfartstrafikk og nærliggende moské kan oppfattes som forstyrrende. Bygget i 2011. Hotellet består av 173 rom som alle ligger i en og samme bygning. Heis. Trapper og nivåforskjeller. Gangtunnel forbinder hoteller med stranden. WiFi i resepsjonen. Konferanserom. Hotellet aksepterer følgende betalingskort: Visa og Mastercard. Avstand til lokalt sentrum: Oba 40 m, Alanyas havn 3,9 km.

Status:
Fullt

Video

Fakta

Stranden 100 m
Lokalt sentrum 40 m
Basseng Ja
Barnebasseng Ja
Restaurant Ja
Bar Ja
Internett Ja
Luftkond. inkludert
Deponering Mot avgift
Heis Ja
Antall etasjer 8
Antall rom 175
Bygget 2011
Måltider All Inclusive

All Inclusive

White Gold Hotel & Spa - All Inclusive

Mat og drikke

I hovedrestauranten serverer frokost, lunsj og middag i form av buffé.
 • Frokost 07.00-09.30
 • Sen frokost 09.30-10.00
 • Lunsj 12.30-14.00
 • Middag 19.00-21.00
 • Snacks 12.00-16.00
 • Kaffe og te 17.00-18.00
 • Nattsnack 22.00-23.00

Barer

Lokal drikke inkludert mellom klokken 10.00-23.00, samt til frokost (blant annet kaffe/te samt ofte appelsindrikk eller lignende).
 • Atriumbar 10.00-19.00
 • Terrassebar 10.00-23.00
 • Beach bar 10.00-17.00 (Alkoholfrie drinker inkludert. Mat, snacks og drikker med alkohol mot tillegg)

For barn 

Miniklubb for barn mellom 4 - 12 år (ikke skandinavisktalende personell), åpent fra 1/4 - 31/10.

Øvrig 

Gratis solsenger og parasoll ved stranden i free lounge area. Solsenger i extra loung area mot tillegg. Strandhåndklær mot depositum. Treningsrom, tyrkisk bad, badstu, steamrom, biljard, dart, bordtennis, internettrom. Aktiviteter og underholdning under høysesong.

Mot tillegg 

All drikke mellom 23.00-10.00, samt drikke i diskoteket. Drikke på flaske, importert drikke, drikke i minibaren (vann er gratis), tyrkisk kaffe og annen spesialkaffe, iskrem, ferskpresset juice, eksklusiv vin og champagne, deponeringsboks og strandhåndkle.

Vær oppmerksom på at endringer kan forekomme. Mer detaljert informasjon kan normalt fås på hotellet. Som ID er det obligatorisk å bære hotellets armbånd. All Inclusive-pakken opphører å gjelde i det man sjekker ut og senest klokken 12 avreisedagen. Aldersgrense for alkoholservering er 18 år. I begynnelsen og slutten av sesongen når hotellet ikke har så mange gjester eller pga. været kan visse aktiviteter og fasiliteter som eksempelvis enkelte á la carte-restauranter, basseng mm. ha begrenset åpningstid eller være innstilte/stengt.

Avganger & priser


Ditt søk ga ingen treff

Andre kunder har også sett på:

Monart City Hotel

Monart City Hotel

****
All Inclusive-hotell ved stranden
På Monart City Hotel trives store som små! Hotellet ligger rett strandpromenaden og passer bra for deg som ønsker komfort og nærhet til strand og by. Hotellet har to fine bass... Les mer »
Stranden 25 m
Lokalt sentrum 50
Basseng Ja
Barnebasseng Ja
Restaurant Ja
Bar Ja