White City Beach Hotel****

Moderne All Inclusive-hotell ved stranden

White City Beach er et moderne og hyggelig familiehotell med All Inclusive. Ved hotellets bassengområde finner du svømmebasseng, barnebasseng og vannsklier (åpningstider gjelder), solsenger og parasoller. Her kan du nyte solen og delta i ulike aktiviteter på dagtid. I høysesongen organiserer hotellet aktiviteter og underholdning for både barn og voksne, og det tilbys også ulike vannsporter. Om du heller vil slappe av, kan du selvsagt også nyte deilige drinker fra bassengbaren.

Hotellet har et treningssenter for de som ønsker å holde seg i form i løpet av ferien, og her kan du også delta på ulike treningsklasser. På White City Beach kan du nyte ulike behandlinger i hotellets spa-senter (mot betaling), og på soldekk er det solsenger, parasoller og strandbar inkludert for hotellets gjester. Det arrangeres også beachparty noen dager i uken. White City Beach ligger ca 3 km fra Konakli, hvor du finner butikker og restauranter. Til Alanya sentrum er det ca 10 km og dit tar du deg enkelt med lokalbuss eller taxi.

Rommene

Lyse og moderne innredede rom med luksuriøst preg. Dobbeltrommene har en dobbeltseng eller to enkeltsenger samt en ekstraseng i sovesofa. Større rommene har en dobbeltseng og en enkeltseng, samt en ekstraseng i sovesofa. Alle rommene har laminatgulv, telefon, satellitt-TV, safe, lutfkondisjonering, minibar og balkong. Bad med toalett, dusj og hårtørker.

Romtyper

 • Dobbeltrom for 2 - 1 ekstraseng
 • Større rom for 3 - 1 ekstraseng

Øvrig

Turistområde. Totalt 113 rom i en bygning. Gangtunnel forbinder hotell med stranden. Utenfor hotellområdet er det en mindre sandstrand som ikke tillhør hotellet.Badehåndkle (mot depositum). Wi-Fi i lobbyen,hotellet organiserer aktiviteter og underholdning. Uten hus kino, kveldshow, treningssenter, bordtennis, dart, inngang til hamam, badstue.

Status:
Fullt

Fakta

Stranden 0m
Lokalt sentrum 3 km
Basseng Ja
Barnebasseng Ja
Restaurant Ja
Bar Ja
Internett Ja
Luftkond. Ja
Deponering Ja
Antall rom 113
Måltider All Inclusive

All Inclusive

All Inclusive konsept 2019

Mat og drikke 

I hovedrestauranten serveres frokost-, lunsj- og middagsbuffé 
 • Frokost - 07:30 - 09:30 
 • Sent frokost - 09:30 - 10:30 
 • Lunsj - 12:30 -14:00 
 • Middag - 19:30 - 21:00 
 • Strandmat - 12:00 - 17:00 
 • Kaffe og kake - 10:00 - 17:00 (serveres i lobby) 
 • Tyrkiske pannekaker - 12:00 - 17:00

Barer

Lokale drikker, med og uten alkohol, mellom kl. 10.00 og 23.00.  Til frokost er kaff, te og ofte appelsindrikk eller lignende inkludert. 
 • Lobby Bar - 08:00 - 17:00 
 • Strandbar - 10: 00 - 17:00
 • Pool Bar - 10:00 - 23:00

For barn

Miniklubb for barn mellom 4-12 år (ikke skandinavisktalende personale). Lekeplass.

Mot ekstra kostnad

Importerte drikker, ferskpresset juice, flaske drikker, mat og drikke etter kl. 23.00. Minibar, safe, Wi-Fi på rommet, biljard, behandlinger på spa- og velværesenter behandlinger, roomservice, a lá carte-restaurant (obligatorisk reservasjon kreves).

Avganger & priser


Ditt søk ga ingen treff

Andre kunder har også sett på:

Club Kastalia Holiday Village

Club Kastalia Holiday Village

****+
Strandnært All Inclusive-hotell for hele familien
Club Kastalia Holiday Village er et fint og strandnært familiehotell som ligger i Konakli, en drøy mil vest for Alanya sentrum. Dette hotellet passer perfekt for familier som vil bo rett ... Les mer »
Stranden 0 m
Lokalt sentrum 1 km
Basseng Ja
Barnebasseng Ja
Restaurant Ja
Bar Ja
Primasol Telatiye Resort Hotel

Primasol Telatiye Resort Hotel

****+
Populært hotell for hele familien
Primasol Telatiye Resort Hotel er et populært og moderne hotell med en internasjonal atmosfære og mange tilbakevendende gjester. Hotellet ligger nære en fin sandstrand der det fines ... Les mer »
Stranden 210 m
Lokalt sentrum 185 m
Basseng Ja
Barnebasseng Ja
Restaurant Ja
Bar Ja