Villa Sunflower Aparts & Suits****

Populært leilighetshotell sentralt i Alanya

Villa Sunflower Aparts & Suits er populært og godt likt og passer for deg som reiser med familien og vil bo barnevennlig og sentralt samt ha kort vei til det meste. Hit kommer mange gjester tilbake år etter år. Her finns et hyggelig bassengområde med to bassenger samt et lite barnebasseng. I hotellets bar kan man slappe av med en forfriskende drink eller man kan nyte kvelden i hotellets restaurant.  For de yngste finns også en liten lekeplass. Hotellets gjester er velkomne til å benytte fasilitetene på nabohotellet Villa Sunflower Apart & Suites 2. Felles for begge hotellene er minimarked, spillerom, biljard (mot avgift), frisør, Spa og tyrkisk bad. Vaskeriservice. Hotellene har underholdning et par kvelder i uken.

Her bor man sentralt med kort vei til havnen og hovedgaten med sitt store tilbud av restauranter og shopping. Det er omtrent like langt til den populære Kleopatrastranden som til den østre stranden.

Rommene

Moderne og nyoppussede rom i lyse farger. Dobbeltrommene har en dobbeltseng eller to enkeltsenger. Suite-rommene består av to rom, hvorav ett rom med dobbeltseng eller to enkeltsenger og ett med to senger. Familiesuiter består av tre rom, to rom med en dobbeltseng eller med to enkeltsenger og en stue med to senger. Alle rommene har flislagt gulv, TV, telefon, minibar, kaffekoker, vannkoker,safe og luftkondisjonering(mot avgift), balkong. Bad med toalett, dusj og hårtørker.

Romtyper

 • Dobbeltrom for 2 personer
 • Suiterum for 2 + 2 ekstrasenger
 • Familiesuite for 4 + 2 ekstrasenger

Øvrig

By- og turistområde med lokal trafikk og nærliggende moské som kan oppfattes som sjenerende. Bygget 1999, leiligheter ble renovert 2015. Hotellet har totalt 146 rom og leiligheter fordelt på 3 bygninger. Heis. Trapper og nivåforskjeller. Gangtunnel under veien mellom Villa Sunflower Aparts & Suites 1 og 2. Gratis WiFi i resepsjonen. Avstand til lokalt sentrum 320 m, Alanya sentrum 1,2 km.
Villa Sunflower Aparts & Suites aksepterer følgende kredittkort: Visa og Mastercard.

Status:
Fullt

Fakta

Stranden 1,3 km
Lokalt sentrum 320 m
Basseng Ja
Barnebasseng Ja
Restaurant Ja
Bar Ja
Internett Mot avgift
Luftkond. Mot avgift
Deponering Mot avgift
Heis Ja
Antall leiligheter Ja
Ant. rom/leiligheter 146
Antall etasjer 6/8
Bygget 1999
Måltider All Inclusive

All Inclusive

Villa Sunflower Apart & Suits - All Inclusive

Mat og drikke

I hovedrestauranten serveres frokost-, lunsj-, og middagsbuffé.

 • Frokost  08.00 - 10.30
 • Lunsj 12.30 - 14.00
 • Middags 19.00 - 21.00
 • Snack 11.00-12.00 & 14.30 - 16.30
 • Iskrem 12.30-14.00 16.30 - 18.00
 • Kaffe, te og småkaker 17.00 - 18.00

Barer

Et utvalg lokal drikke med og uten alkohol mellom 10.00 - 23.00.

 • Strand Bar
 • Pool Bar

For barn

Utendørs lekeplass.

Øvrig

Solsenger, parasoll ved bassenget og stranden (mat og drikke ved stranden inngår ikke). Badehåndklær til utlån. Buss til stranden. Tyrkisk bad og badstu (Behandlinger i Spa mot tillegg). Noen kvelder i uken er det gallamiddager og levende musikk på hotellet.

Mot tillegg

Importert alkoholholdig drikke og ferskpresset juice. Drikke på flaske og boks. Forskjellige sorter kaffe. Minibar, luftkondisjonering, minisafe. Solstoler og parasoll på stranden. Alle Spa-behandlinger, samt massasje. Mat og drikke på stranden. Drikke på Spa.
Vær oppmerksom på at endringer kan forekomme. Mer detaljert informasjon kan normalt fås på hotellet. Som ID er det obligatorisk å bære hotellets armbånd. All Inclusive-pakken opphører å gjelde i det man sjekker ut og senest klokken 12 avreisedagen. Aldersgrense for alkoholservering er 18 år. I begynnelsen og slutten av sesongen når hotellet ikke har så mange gjester eller pga. været kan visse aktiviteter og fasiliteter som eksempelvis enkelte á la carte-restauranter, basseng mm. ha begrenset åpningstid eller være innstilte/stengt.

Avganger & priser


Ditt søk ga ingen treff

Andre kunder har også sett på:

Villa Moonflower Aparts & Suits

Villa Moonflower Aparts & Suits

****
Familiefavoritt sentralt i Alanya
Villa Moonflower Aparts & Suits er et populært familiehotell i Alanya. Til dette hotellet kommer gjestene gjerne kommer tilbake år etter år! Her bor man i fine leiligheter og man... Les mer »
Stranden 1,9 km
Lokalt sentrum 500 m
Basseng Ja
Barnebasseng Ja
Restaurant Ja
Bar Ja