Villa Sunflower Aparts & Suits****

Populært leilighetshotell sentralt i Alanya

Villa Sunflower Aparts & Suits er populært og godt likt og passer for deg som reiser med familien og vil bo barnevennlig og sentralt samt ha kort vei til det meste. Hit kommer mange gjester tilbake år etter år. Her finns et hyggelig bassengområde med to bassenger samt et lite barnebasseng. I hotellets bar kan man slappe av med en forfriskende drink eller man kan nyte kvelden i hotellets restaurant.  For de yngste finns også en liten lekeplass. Hotellets gjester er velkomne til å benytte fasilitetene på nabohotellet Villa Sunflower Apart & Suites 2. Felles for begge hotellene er minimarked, spillerom, biljard (mot avgift), frisør, Spa og tyrkisk bad. Vaskeriservice. Hotellene har underholdning et par kvelder i uken.

Her bor man sentralt med kort vei til havnen og hovedgaten med sitt store tilbud av restauranter og shopping. Det er omtrent like langt til den populære Kleopatrastranden som til den østre stranden.

Rommene

Moderne og nyoppussede rom i lyse farger. Dobbeltrommene har en dobbeltseng eller to enkeltsenger. Suite-rommene består av to rom, hvorav ett rom med dobbeltseng eller to enkeltsenger og ett med to senger. Familiesuiter består av tre rom, to rom med en dobbeltseng eller med to enkeltsenger og en stue med to senger. Alle rommene har flislagt gulv, TV, telefon, minibar, kaffekoker, vannkoker,safe og luftkondisjonering(mot avgift), balkong. Bad med toalett, dusj og hårtørker.

Romtyper

  • Dobbeltrom for 2 personer
  • Suiterum for 2 + 2 ekstrasenger
  • Familiesuite for 4 + 2 ekstrasenger

Øvrig

By- og turistområde med lokal trafikk og nærliggende moské som kan oppfattes som sjenerende. Bygget 1999, leiligheter ble renovert 2015. Hotellet har totalt 146 rom og leiligheter fordelt på 3 bygninger. Heis. Trapper og nivåforskjeller. Gangtunnel under veien mellom Villa Sunflower Aparts & Suites 1 og 2. Gratis WiFi i resepsjonen. Avstand til lokalt sentrum 320 m, Alanya sentrum 1,2 km.
Villa Sunflower Aparts & Suites aksepterer følgende kredittkort: Visa og Mastercard.

Pris fra:
4 497,-
Bestill reise

Fakta

Stranden 1,3 km
Lokalt sentrum 320 m
Basseng Ja
Barnebasseng Ja
Restaurant Ja
Bar Ja
Internett Mot avgift
Luftkond. Mot avgift
Deponering Mot avgift
Heis Ja
Antall leiligheter Ja
Ant. rom/leiligheter 146
Antall etasjer 6/8
Bygget 1999
Måltider All Inclusive

Avganger & priser


Ditt søk ga ingen treff

Andre kunder har også sett på:

Villa Moonflower Aparts & Suits

Villa Moonflower Aparts & Suits

****
Familiefavoritt sentralt i Alanya
Villa Moonflower Aparts & Suits er et populært familiehotell i Alanalanya. Til dette hotellet kommer gjestene gjerne kommer tilbake år etter år! Her bor man i fine leiligheter og... Les mer »
Stranden 1,9 km
Lokalt sentrum 500 m
Basseng Ja
Barnebasseng Ja
Restaurant Ja
Bar Ja
Pris fra:
3 897,-
eller från 325,-/mån