Villa Rose Garden Apart***

Hyggelig og familievennlig leilighetshotell

Villa Rose Garden ligger i utkanten av Alanya. Hotellet har et trivelig bassengområde med voksenbasseng og barnebasseng (åpent april til november), vannsklier (visse åpningstider), bassengbar, samt solsenger og parasoller. Det finnes en bar og en á la carte-restaurant, og noen kvelder i uken under høysesong arrangeres det kveldsunderholdning. Hotellet tilbyr også hamam og behandlinger (mot avgift).

Leilighetene

Toromsleiligheter bestående av ett soverom med to separate senger og et oppholdsrom med sovesofa. Samtlige leiligheter har flislagt gulv, minisafe (mot avgift), telefon og tv. Enkelt kjøkkenutstyr i oppholdsrommet; kokeplate, vannkoker og et lite kjøleskap. Luftkondisjonering (mot avgift) i soverommet. Noe slitte baderom med dusj og wc.

Leilighetstyper

  • Toromsleilighet for 2 + 2 ekstrasenger

Øvrig

By- og turistområde med gjennomfartstrafikk, nærliggende moské og musikk fra omgivelsene kan oppfattes som forstyrrende. Hotellet er bygget i 1997, påbygd i 2003 og renovert i 2009. Totalt 54 leiligheter fordelt på to bygninger. WiFi i resepsjonen (mot avgift). Gratis badebuss til og fra den berømte Kleopatrastranden, i badebussen betaler man for solsengene på stranden. Avstand til lokalt sentrum: 250 m, Alanya sentrum 1,8 km. Villa Rose Garden Apart aksepterer følgende betalingskort: Visa, Mastercar, Eurocard og American Express.

Status:
Fullt

Fakta

Stranden 1,6 km
Lokalt sentrum 250 m
Basseng Ja
Barnebasseng Ja
Restaurant Ja
Bar Ja
Internett Ja
Luftkond. Ja
Deponering Ja
Heis Ja
Antall leiligheter 54
Bygget 1997
Måltider Ingen måltider

Avganger & priser


Ditt søk ga ingen treff

Andre kunder har også sett på:

Caligo Apart

Caligo Apart

***
Prisgunstige leiligheter sentralt i Alanya
Caligo Apart er vårt mest populære leilighetshotell i Alanya. Det ligger flott til ved Kleopatrastranden. Her trives våre gjester, og mange kommer tilbake år etter år. I ... Les mer »
Stranden 70
Lokalt sentrum 80 m
Basseng Ja
Barnebasseng Ja
Restaurant Ja
Bar Ja
Villa Moonflower Aparts & Suits

Villa Moonflower Aparts & Suits

****
Familiefavoritt sentralt i Alanya
Villa Moonflower Aparts & Suits er et populært familiehotell i Alanya. Til dette hotellet kommer gjestene gjerne kommer tilbake år etter år! Her bor man i fine leiligheter og man... Les mer »
Stranden 1,9 km
Lokalt sentrum 500 m
Basseng Ja
Barnebasseng Ja
Restaurant Ja
Bar Ja