Villa Moonflower Aparts & Suits****

Familiefavoritt sentralt i Alanya

Villa Moonflower Aparts & Suits er et populært familiehotell i Alanya. Til dette hotellet kommer gjestene gjerne kommer tilbake år etter år! Her bor man i fine leiligheter og man har kort vei til shopping, restauranter og fornøyelser. Hotellet har et hyggelig bassengområde med barnebasseng og bar. De større barna stortrives i det store bassenget og i vannskliene (visse åpningstider).

Et par kvelder i uken arrangeres det underholdning. Det finnes også et spillerom med ulike spill (mot avgift) som biljard, airhockey, fotballspill mm. For de yngste er det en liten lekeplass. Trenger man å handle noe har hotellet et lite minimarked der man finner det mest nødvendige. 

Leiligheter

Hyggelige toromsleiligheter som består av ett soverom med dobbeltseng eller to enkle senger samt et oppholdsrom med to soveplasser (sovesofa e.l.) og et tekjøkken. Alle leiligheter har minisafe og luftkondisjonering (mot avgift) og tv. Tekjøkkenet har enkelt kjøkkenutstyr, kokeplater, kjøleskap, mikrobølgeovn og kaffekoker. Bad med wc, badekar og hårtørker. Balkong.

Leilighetstyper

  • Toromsleiligheter for 2 + 2 ekstrasenger

Øvrig 

By- og turistområde med begrenset lokal trafikk. Nærliggende moské kan oppfattes som forstyrrende. Bygget i 1998, renovert 2014. Hotellet består av 74 leiligheter i en bygning. Trapper og nivåforskjeller på hotellområdet. Heis. Gratis WiFi i resepsjonen. Gratis badebuss til stranden. Avstand til lokalt sentrum: 500 m, Alanya sentrum 1 km. Villa Moonflower Aparts & Suits aksepterer følgende betalingskort: Visa og Mastercard

Status:
Fullt

Fakta

Stranden 1,9 km
Lokalt sentrum 500 m
Basseng Ja
Barnebasseng Ja
Restaurant Ja
Bar Ja
Internett Ja
Luftkond. Ja
Deponering Ja
Heis Ja
Antall leiligheter 74
Antall etasjer 9
Bygget 1998
Måltider Ingen måltider

Avganger & priser


Ditt søk ga ingen treff

Andre kunder har også sett på:

Villa Sunflower Aparts & Suits

Villa Sunflower Aparts & Suits

****
Populært leilighetshotell sentralt i Alanya
Villa Sunflower Aparts & Suits er populært og godt likt og passer for deg som reiser med familien og vil bo barnevennlig og sentralt samt ha kort vei til det meste. Hit kommer mange gjester ... Les mer »
Stranden 1,3 km
Lokalt sentrum 320 m
Basseng Ja
Barnebasseng Ja
Restaurant Ja
Bar Ja