Victoria Princess Apart & Hotel**+

Victoria Princess Apart hotel er et sjarmerende og familiedrevet hotell med personlig service. Det passer perfekt for par, familier og eldre som vil bo litt utenfor sentrum, men likevel i nærheten av restauranter og barer.

 Ved bassenget, som ligger midt i hotellområdet, kan du slappe av i den rolige atmosfæren og nyte drinker fra baren. For de minste finnes det en separat bassengdel. I hotellet har en á la carte restuarant og det er gratis badebuss til den østre stranden. På dette hotellet kan du velge mellom leilighet og vanlig rom.  

Rom og leiligheter

Enkle, lyse og romslige rom med sparsommelig og noe sliten innredning. Dobbeltrommene har dobbeltseng eller to enkeltsenger. Etteromsleilighet har dobbeltseng, og ekstraseng i sovesofa, samt tekjøkken. Toromsleilighetene består av et soverom med dobbeltseng, et rom med en enkeltseng og en ekstraseng i sovesofa, samt tekjøkken. Alle rom har flislagt gulv, luftkondisjonering (mot tillegg), minisafe, minibar (tom) og balkong. Bad med WC og dusj. Etteromsleilighet og toromsleiligheter har også tekjøkken med matplass, kjøleskap, enkelt kjøkkenutstyr, vannkoker og kokeplater.

Rom- og leilighetstyper

  • Dobbeltrom for 2 personer 
  • Etteromsleilighet for 2 + 1 ekstraseng
  • Toromsleiligheter for 3 + 1 ekstraseng

Øvrig

By- og turistområde med lokal trafikk som kan oppfattes som forstyrrende. Bygget i 2000. Totalt 34 rom i ett bytt. Restaurant på hotelle, fri WiFi lobby og restaurant. Håndkleservice, minimarked, badebuss til stranden, solstoler og parasoller. Avstand til lokalt sentrum: 300 m. Avstand til stranden: 800 m. Hotellet aksepterer følgende betalingskort: Visa, Mastercard och Eurocard


Status:
Fullt

Fakta

Stranden 1 km
Lokalt sentrum 2 km
Basseng Ja
Barnebasseng Ja
Restaurant Ja
Bar Ja
Internett Nei
Luftkond. Mot avgift
Deponering Mot avgift
Heis Nei
Ant. rom/leiligheter 34
Antall etasjer 3
Bygget 2000
Måltider *)

Avganger & priser


Ditt søk ga ingen treff

Andre kunder har også sett på:

Park Side Hotel

Park Side Hotel

***
Park Side Hotel er et enkelt All-Inclusive hotell som passer for hele familien og som ligger i gangavstand til stranden. Hotellet har perfekt beliggenhet, med kort vei til alt Side har å by... Les mer »
Stranden 900
Lokalt sentrum 0 m
Basseng Ja
Barnebasseng Ja
Restaurant Ja
Bar Ja
Begonville Apart Hotel & Spa

Begonville Apart Hotel & Spa

***
Familievennlig leilighetshotell
Begonville Apart er et koselig og barnevennlig leilighetshotell der hele familien trives. Den familieære stemningen gjør at mange gjester kommer tilbake år etter år. Gjestene ... Les mer »
Stranden 600 m
Lokalt sentrum 600 m
Basseng Ja
Barnebasseng Ja
Restaurant Ja
Bar Ja