Våre reiser

Fantastiske Tyrkia venter på deg!
Tyrkia har i de seneste årene vokst frem som et favorittreisemål blant nordmenn. Vi elsker de endeløse strendene, gjestfriheten og den nydelige maten. Listen over grunner til å velge Tyrkia er lang. Vi i Tyrkiareiser tilbyr et bredt og variert utvalg reisemål og hotell.

La deg inspirere!

Antalya-området

Antalya-området er kjent for sine varierende reisemål med herlige strender, shopping og god mat!   Antalya-området (eller Tyrkias sydkyst) med sine flotte reisemål Alanya, Side, Kemer, Antalya by og Belek, tilbyr alle et mangfold og den perfekte kombinasjonen av strand, shopping og god mat.  Alle reisemålene...Les mer »

Våre avreisebyer

I listen under har vi samlet kontaktinformasjon til de ulike flyplassene, og vi henviser til respektive flyplassers nettsider for informasjon om transport, hotell, shopping og restauranter.  Les mer »

Aktiv ferie

La ferien bli noe mer enn bare sol & bad. Her har vi samlet ulike ferietilbud for deg som er glad i vandringsturer og skjærgårdscruise.Les mer »

Partnerreiser

Her har vi samlet alle våre reiser som skjer i samarbeid med en partner, spesialreiser, og reiser som har unike avreisedatoer. Disse reisene skiller seg fra vårt vanlige utvalg av fly og hotell. Les på respektive reise hva som inngår og hvordan du kan bestille.  Les mer »

Øvrige reisetyper

Her finner du de reisene som skiller seg litt fra våre vanlige pakkereiser med fly og hotell. Vi tilbyr blant annet flere typer gruppereiser, rundreiser samt flybilletter. Velg det som passer deg best!Les mer »