Vandringer

Vandringer er en opplevelse for både kropp og sjel.

For deg som vil kombinere helse og fornøyelse er vandringsreiser det perfekte alternativet! Vi tilbyr flere typer vandringsreiser med med fantastiske naturopplevelser og fascinerende landskap. 

Vandringer i Kemer

Vil du kombinere sol og bad med fantastiske naturopplevelser, forbrenne masse kalorier og møte nye spennende mennesker og steder? Vår og høst tilbyr vi unike vandringer i området rundt Kemer. I vårt program har vi et variert tilbud av ulike vandringer, og du finner helt sikkert en som passer for akkurat deg. En profesjonell...Les mer »

Fottur i Kappadokia

Finn frem dine beste tursko og bli med på en uke med flotte naturopplevelser. Turen går gjennom skog, fjell og daler. Målet er de enorme sandsteinsformasjonene i Kappadokia - et eiendommelig månelandskap som oppstod i det to vulkaner hadde utbrudd. Siden har det blitt formet av vann og vind gjennom tusener av år. Mystiske...Les mer »

Fottur i Lykia

En uke med fotturer ved foten av Taurusfjellene. Vi har den flotte ranchen Berke som utgangspunkt og gjør daglige turer i det fine fjell- og kystlandskapet omkring. Dag 1 Ankomst Dag 2 Velkomsttreff - bli kjent. Liten vandring i området. Dag 3 Busstransport i retning landsbyen Ovacık. Vandringen starter på 1200 meters høyde,...Les mer »