Valeri Beach Hotel***+

Ved bassengområdet på Valeri Beach Hotel kan du nyte en fantastisk panoramautsikt over Taurus-fjellene. Her er det basseng, barnebasseng for de minste og en hyggelig bar som serverer drinker. Hotellet har også en privat strand med strandbar, parasoller og solsenger, og på hotellområdet er det fasiliteter som bordtennis, biljard, galla-kveld og levende musikk noen kvelder i uken. Det er også et spa hvor du kan nyte ulike behandlinger (mot avgift).
Med gangavstand til sentrum dette hotellet et godt alternativ for de som ønsker nærhet til restauranter, shopping og uteliv. Hotellet tilbyr også gratis buss til Moonlight-stranden.

Rommene

Nyrenoverte rom i jordnære farger. Dobbeltseng eller to enkeltsenger, ekstraseng i sovesofa. Alle rommene har laminatgulv, luftkondisjonering (mot avgift), minibar (tom), safe (mot avgift), satellitt-TV, telefon, møblert balkong, bad med WC, dusj eller badekar og hårtørker.

Romtyper

Standardrom for 3+1

Øvrig

Turist- og strandområde. Bygget i 2002, renovert i 2016. Hotellet består av 73 rom i en bygning med 5 etasjer og heis. Wi-Fi mot avgift. Minisafe og luftkondisjonering mot avgift. Bordtennis, biljard (mot avgift). Håndkle-service (mot depositum). Solsenger og parasoller. Tilgang til hotellets spa er gratis, og en rekke behandlinger kan også bestilles mot tillegg. Hotellet aksepterer følgende betalingskort: Visa, Mastercard. Avstand til lokal sentrum: 400 meter.
Status:
Fullt

Fakta

Stranden 0 m
Lokalt sentrum 400 m
Basseng Ja
Barnebasseng Ja
Restaurant Ja
Bar Ja
Internett Ja, mot tillegg
Luftkond. Ja
Deponering Ja
Heis Ja
Antall etasjer 5
Antall rom 73
Bygget 2002
Måltider All Inclusive

All Inclusive

All Inclusive Konsept 2019 

Mat og drikke 
I Hovedrestauranten serveres frokost, lunsj og middagbuffé, (barnebuffét) 
  • Frokost: 07.30 - 10.00 
  • Lunsj: 12.30 - 14.00 
  • Middag: 19.00 - 21.00 
  • Kaffe / te og småkaker: 16.30 - 17.15
Barer 
Lokal drikke, med og uten alkohol er inkludert mellom kl. 10.00 og 24.00, samt til frokost (bla.kaffe / te og ofte appelsindrikk eller lignende). 
  • Strandbar (mot ekstra kostnad) 
  • Bassengbar
 

Avganger & priser


Ditt søk ga ingen treff

Andre kunder har også sett på:

Golden Lotus Hotel

Golden Lotus Hotel

****
Golden Lotus Hotel er en nyhet i vårt program for 2019. Dette er et moderne og populært All Inclusive-hotell som ligger på den populære steinstranden i Kemer. Her har du g... Les mer »
Stranden 0 m
Lokalt sentrum 150 m
Basseng Ja
Barnebasseng Ja
Restaurant Ja
Bar Ja
Viking Nona Beach Hotel

Viking Nona Beach Hotel

****
All inclusive-hotell med nærhet til alt
Populære Viking Nona Beach Hotel har Kemers fineste beliggenhet – rett på stranden og bare en kort spasertur unna butikker, restauranter og uteliv. Her har vi mange gjester som komme... Les mer »
Stranden 0 m
Lokalt sentrum 270 m
Basseng Ja
Barnebasseng Ja
Restaurant Ja
Bar Ja