Treningsreiser

Bli med på en av våre inspirerende treningsreiser til Tyrkia. Kombiner trening med sol og bad i fantastiske omgivelser!

Mental Treningsreise med Kristine og Malin

Har du har lyst til å bli med på en reise utenom det vanlige? En reise der du kan nullstille og begynne på nytt! Sliter du med overvekt eller har andre komplekser knyttet til deg selv? Kanskje du er konstant sliten eller har negative tanker? Er du lei av mislykkede forsøk på å ta tak i helsa di? Da er denne reisen noe for deg!
Mental treningsreise med KOM I FORM » 
 

Trimreise med Kari Jaquesson

En innholdsrik og inspirerende trimreise med den kjente treneren Kari Jaquesson, blant annet kjent fra tv-programmene «En ny start», «Tjukkholmen», «Slankekrigen», «Et Lettere Liv» og selvfølgelig fra morgentrimmen på TV2s God Morgen Norge. Det sies at hun kan motivere en stein til å trimme! 
Trimreise med Kari Jaquesson » 
 

Treningsreise med Dany og Linn

Velkommen til en spennende treningsreise med varierte aktiviteter! Turen passer for alle som ønsker en aktiv ferie, og ikke minst en masser av tips og inspirasjon til hvordan man kan gjøre treningen både gøy og effektiv hjemme.
Treningsreise med Dany og Linn
 

Yoga og yogamassasje med Lillian Wirkola

Velkommen til Yoga och yogamassasje med Lillian Wirkola. Turen går til vakre Kemer i Tyrkia, og Viking Star Hotel & Spa.   - Jeg heter Lillian Wirkola og er utdannet yogalærer (Multi style).  Jeg er sertifisert med RYT 300, Yoga Alliance. Jeg har også en Yin Yoga utdannelse fra India, og er...Yoga och yogamassasje med Lillian Wirkola »