Treningsreise med Dany Espinoza og Linn Røymstad

I samarbeid med Tyrkiareiser arrangerer personlig trener Dany Espinoza og Linn Røymstad treningstur til vakre Kemer. 

Book høstens treningsreise og bli med Dany og Linn på en aktiv ferie, med avreise den 19. oktober! 

Hvem passer denne turen for?

Denne treningsturen passer for alle som ønsker en aktiv ferie, og å få tips og inspirasjon til hvordan man kan gjøre treningen både gøy og effektiv hjemme. 

Treningsopplegg

Med fokus på variert trening ved hjelp av egen kroppsvekt og enkelt utstyr, vil instruktørene bidra til ei uke full av mestring, energi og inspirasjon. Morgentreningen består av styrke og utholdenhet, mens treningen på ettermiddagen er en kombinasjon av bevegelighet, stabilitet og kjernemuskulatur. Treningen legges opp slik at alle får delta på det nivået de er på, og samtidig oppleve mestring og utfordring. God teknikk og forståelse for hvorfor vi gjør det vi gjør, er stikkord som er viktige. Mellom øktene er det god tid for egentid, restitusjon, soling og bading.

Instruktørene

Dany Espinoza og Linn Røymstad har god erfaring fra treningsbransjen, og de har begge jobbet som både personlig trener og gruppeinstruktør.
Dany Garcia har flere års erfaring fra SATS og andre treningskjeder, både som personlig trener og som gruppeinstruktør. Hans styrke er å se hver enkelt person for den de er, og hjelpe de fra det nivået de er på nå til ønsket nivå. Med stor kunnskap innenfor trening, kropp og kosthold, har han hjulpet flere kunder med å nå sine resultater. Han tilrettelegger treningen på en utfordrende, men morsom måte.
Linn Røymstad har i likhet med Dany også flere års erfaring fra SATS, og jobber nå i EVO. Med utdanning innenfor pedagogikk, coaching og videreutdanning og kurs innenfor personlig trening, vektlegger Linn helheten mellom hodet og kropp. Det å forstå hvorfor vi gjør det vi gjør, og det å tilpasse treningen til den enkeltes nivå er viktig. 
Hennes motto er «Opplev mestring med trening, og få det som livsstil». Linn har vært instruktør på flere treningsreiser tidligere, og hun gleder seg til å se deg på tur 19. oktober!

Hva er inkludert i reisen?

  • Fly tur/retur
  • Overnatting 1 uke på firestjerners-hotell: Viking Star Hotel & Spa
  • All Inclusive - frokost, lunsj, middag og snacks på hotellet, samt drikke med og uten alkohol.
  • Transfer flyplass-hotell tur/retur
  • Treningsopplegg med Dany og Linn

Pris

  • 11 150,- per person i delt dobbeltrom
  • Tillegg for enkeltrom: 1400,- per person. 
Pris fra:
11 150,-

Hotell

Treningsreise med Dany Espinoza og Linn Røymstad - Viking Star Hotel & Spa (Kemer)

Treningsreise med Dany Espinoza og Linn Røymstad - Viking Star Hotel & Spa (Kemer)

****+
Bo førsteklasses i hjertet av Kemer
I den grønne og vakre havnebyen Kemer ønsker vi velkommen til vårt eget Viking Star Hotel & Spa. Her nytes feriedagene fra tidlig til sent enten du vil oppleve Kemer, havet og ... Les mer »
Pris fra:
11 150,-
eller från 929,-/mån