The Sense Deluxe Hotel- Fotball

Fotballhotell med wow-faktor

Når du bor på dette trendy hotellet får du tilgang til Emirhans fotballstadion med flere ulike fotballbaner. Overnatting på dette hotellet kan kun gjøres av fotballgrupper. Vennligst ta kontakt med Tyrkiareiser på info@tyrkiareiser.no eller på telefon 815 00 505 for mer informasjon.

The Sense Deluxe er et moderne og flott hotell av høy standard. Her finner man et fint uteområde med flere basseng og en bassengbar. Vil man kjenne sand mellom tærne ligger hotellets private strand kun et stenkast unna, og her finner man også strandbar og volleyballbane. På bufférestauranten kan du nyte en god middag etter en dag med trening og aktiviteter.

Hotellet har et stort aktivitetstilbud og fasiliteter som legger til rette for ro og avslapping mellom fotballtreningene. Fitness-senteret har treningsrom, bordtennis, biljard, volleyball, dart og Spa med bastu, hamam og relax-pool (enkelte behandlinger mot tillegg).

Rommene

Dobbeltrommene er lyse og stilfulle med dobbeltseng eller to separate senger med mulighet for ekstraseng. Alle rom har vegg-til-vegg teppe og marmorgulv, luftkondisjonering, telefon, satellit-tv, minibar, vannkoker og minisafe (mot tillegg). Balkong eller terrasse. Baderom med wc, dusj og hårtørker.

Romtyper

  • Dobbeltrom for 2 + 1 ekstraseng

Øvrig

Turistområde. Bygget i 2014. Totalt 374 rom fordelt på tre bygg. Heis. WiFi i resepsjonen. Konferanserom. Hotellet tar kun i mot gjester over 18 år. Passende hotell for fotballgrupper. I grunnprisen inngår trening på utendørsbaner. Trappesteg og nivåforskjeller på hotellområdet. Minibaren fylles kun på med vann. Hotellet aksepterer følgende betalingskort: Visa, Mastercard og Eurocard. Avstand til lokalt sentrum: 450 m., Side sentrum: 3,6 km. 

Fakta

Stranden 275 m
Lokalt sentrum 450 m
Basseng Ja
Barnebasseng Ja
Restaurant Ja
Bar Ja
Internett Ja
Luftkond. Ja
Deponering Ja
Heis Ja
Antall etasjer 6
Antall rom 374
Bygget 2014
Måltider All Inclusive

Avganger & priser


Ditt søk ga ingen treff