Sunlight Garden***+

Barnevennlig hotell med store rom

Dette hyggelige All inclusive-hotellet er perfekt for store familier. Et vakkert hotellområde med appelsin- og oliventrær skaper en koselig atmosfære. Hotellet består av flere bygninger rundt to store solterrasser med basseng, barnebasseng og bar. Bassengene har åpent fra slutten av april til slutten av oktober. Det finnes et minimarked, Spa med massasje (mot avgift), dart, bordtennis og spillrom (enkelte aktiviteter mot avgift). Underholdning både dag- og kveldstid, internasjonal miniklubb og lekeplass. På stranden er det gratis solsenger og parasoller for hotellets gjester.

Rommene

Familierom med 2 rom hvorav det ene rommet har dobbeltseng og det andre har to enkeltsenger (det ene for barn under 12 år). Familierom med 3 rom bestående av ett soverom med dobbeltseng og ett soverom med to enkle senger, samt en stue med sovesofa. Familierom med 4 rom bestående av ett soverom med dobbeltseng, ett soverom med to enkle senger, og et tredje soverom med enkeltseng. I tillegg er det en stue med sovesofa. Familierom med 4 soverom har luftkondisjonering kun i stuen, samt i ett av soverommene (sentralt innstilt temperatur). Minisafe (mot avgift) og telefon. Enkelte familierom er noe slitt. Flislagt gulv eller laminat. Baderom med wc, dusj og hårtørker. En eller to balkonger.

Romtyper

  • Familierom med 2 rom for 3 – 4 personer (maks 3 voksne og ett barn under 12 år)
  • Familierom med 3 rom for 3 – 5 personer
  • Familierom med 4 rom for 4 – 6 personer
  • Dobbeltrom for 2 + 1 ekstraseng

Øvrig 

Turistområde med gjennomfartstrafikk og nærliggende moské kan oppfattes som forstyrrende. Hotellet består av 126 familierom fordelt på 34 bygninger. Bygget i 1997, renovert i 2005/2011/2014/2015. Trapper og nivåforskjeller på hotellområdet. Ingen heis. Gratis WiFi i resepsjonen (begrenset). Gratis badebuss til stranden. Hotellet aksepterer følgende betalingskort: Visa, Mastercard og Eurocard. Avstand til lokalt sentrum: 150 m., Side sentrum 2,3 km.

Status:
Fullt

Video

Fakta

Stranden 560 m
Lokalt sentrum 150 m
Basseng Ja
Barnebasseng Ja
Restaurant Ja
Bar Ja
Internett Ja
Luftkond. Ja
Deponering Ja
Heis Nei
Antall etasjer 4
Antall rom 126
Bygget 1997
Måltider All Inclusive

All Inclusive

Sunlight Garden  - All Inclusive 

Obs! Enkel All Inclusive

Mat og drikke

  • Frokost 07.30-10.00
  • Lunsj 12.00–14.00
  • Middag 19.00–21.00
  • Snacks, te og kaffe i bassengbaren 16.00–17.00
  • Iskrem 13.30 - 15.30

All lokal drikke inngår i måltidene i hovedrestauranten. I baren inngår all lokal drikke mellom 11.00–23.00.

Øvrig 

Gratis badebuss, samt solstoler og parasoller. Bordtennis på dagtid.

For barn

Miniklubb (ikke skandinavisktalende personale) for barn 4-12 år. Lekeplass.

Mot tillegg 

Alle importerte drikker, ferskpresset juice, ulike typer kaffe. Drikke etter kl. 23.00. Mat og drikke i strandbaren. Massasje og behandling, internetthjørne, klesvask-service, biljard.

Vær oppmerksom på at endringer kan forekomme. Mer detaljert informasjon kan normalt fås på hotellet. Som ID er det obligatorisk å bære hotellets armbånd. All Inclusive-pakken opphører å gjelde i det man sjekker ut og senest klokken 12 avreisedagen. Aldersgrense for alkoholservering er 18 år. I begynnelsen og slutten av sesongen når hotellet ikke har så mange gjester eller pga. været kan visse aktiviteter og fasiliteter som eksempelvis enkelte á la carte-restauranter, basseng mm. ha begrenset åpningstid eller være innstilte/stengt.

Avganger & priser


Ditt søk ga ingen treff

Andre kunder har også sett på:

Sun Beach Park Hotel

Sun Beach Park Hotel

***+
All Inclusive-hotell for alle
På Sun Beach Park Hotel finner du alt du trenger for en avslappende ferie. Dette All Inclusive-hotellet ligger i sjarmerende Side og med nærhet til den langgrunne stranden og lokalt sentru... Les mer »
Stranden 150 m
Lokalt sentrum 150 m
Basseng Ja
Barnebasseng Ja
Restaurant Ja
Bar Ja
Bella Resort & Spa

Bella Resort & Spa

****+
Førsteklasses beliggenhet rett ved stranden
Bella Resort & Spa (tidligere Side Sun Bella Resort & Spa) er et førsteklasses All Incluisve-hotell rett ved Sides fine sandstrand. Bassengområdet ligger i en grønn oase me... Les mer »
Stranden 20 m
Lokalt sentrum 700 m
Basseng Ja
Barnebasseng Ja
Restaurant Ja
Bar Ja