Sunflower Apart***

Populært leilighetshotell med perfekt beliggenhet

Sunflower Apart er et koselig lite leilighetshotell med fantastisk beliggenhet nær den lange og barnevennlige stranden, og med behagelig gangavstand til gamlebyen i Side.

Her finner man et koselig bassengområde med basseng og separat barnebasseng. Hotellets restaurant ligger ved strandpromenaden der man kan sitte og koble av, spise eller bare ta en drink, med utsikt over stranden. Solstoler og parasoll på stranden er gratis for hotellets gjester.Blir man lei av å ligge på stranden kan man spille dart eller bordtennis.

Leilighetene 

Små og enkle toromsleiligheter med soverom som har dobbeltseng eller to separate senger, samt stue med sovesofa. Tekjøkken med kjøleskap, kokeplater og enkelt kjøkkenutstyr. Alle leiligheter har luftkondisjonering (mot avgift), telefon, tv, vannkoker og flislagt gulv. Balkong. Baderom med wc, dusj og hårtørker.

Leilighetstyper

  • Toromsleiligheter for 2 + 1 ekstraseng

Øvrig 

Strand- og turistområde. Hotellet består av 27 leiligheter i én bygning. Musikk fra nærliggende restauranter og barer kan oppleves som forstyrrende. Minisafe i resepsjonen (mot avgift). Trapper på hotellområdet. Ingen heis. Gratis WiFi i restauranten. Hotellet aksepterer følgende betalingskort: Visa og Mastercard. Avstand til lokalt sentrum: 200 m., Side sentrum: 1,3 km. 

Status:
Fullt

Fakta

Stranden 30 m
Lokalt sentrum 200 m
Basseng Ja
Barnebasseng Ja
Restaurant Ja
Bar Ja
Internett Ja
Luftkond. Ja
Deponering Ja
Heis Nei
Antall leiligheter 27
Antall etasjer 5
Bygget 1997
Måltider Ingen

Avganger & priser


Ditt søk ga ingen treff

Andre kunder har også sett på:

Golden Star Hotel

Golden Star Hotel

**+
Prisgunstig hotell ved stranden i Side
Golden Star Hotel er et enkelt, familiedrevet hotell med en super beliggenhet rett ved en flott sandstrand i Side. Hotellet har bassengområde med separat barnebasseng. Restauranten ligger fint t... Les mer »
Stranden 0 m
Lokalt sentrum 150 m
Basseng Ja
Barnebasseng Ja
Restaurant Ja
Bar Strandbar
Leda Beach Hotel

Leda Beach Hotel

**+
Populært hotell med bungalows
Her bor du like ved Sides vestre strand og har kort vei til gamlebyen. Leda Beach Hotel ligger i et sjarmerende område med antikke søyler og ruiner. Den flotte beliggenheten gjør h... Les mer »
Stranden 0 m
Lokalt sentrum 500 m
Basseng Ja
Barnebasseng Ja
Restaurant Ja
Bar Ja