Suncity Relax Apart & Hotel***+

Leilighetshotell i vakre omgivelser

Nyrenovert hotell (2018) beliggende i vakre omgivelser. Hotellområde har et bassengområde med tre basseng, hvorav to er for barn. Spillrom, dart, minimarked, frisørsalong og vekslingskontor.  Hver uke arrangeres det tyrkisk aften for hotellets gjester.

Rommene

Familierom med 2 rom, hvorav ett har dobbeltseng og de andre har sovesofa med plass til to. Maks 4 personer. Leiligheter med tre rom. Et soverom med dobbeltseng og et med to enkeltsenger og en ekstraseng. Maks 5 personer. Alle rom/leiligheter har balkong eller terrasse, samt telefon, satellit-tv, flislagt gulv. I alle romtypene er det kjøleskap. I treromsleilighetene er det i tillegg vannkoker og et enkelt tekjøkken. Luftkondisjonering, minisafe og WiFi mot tillegg. Baderom med WC, dusj og hårtørker.

Romtyper

  • Familierom med 2 rom for 2-4 personer
  • Treromsleiligheter for maks 3-5 personer.

Øvrig

Turistområde med gjennomfartstrafikk som kan oppfattes som forstyrrende. Hotellet består av familierom og treromsleiligheter fordelt på fire bygg. Bygget i 2010, renovert i 2018. Trapper og nivåforskjeller på hotellområdet. Ingen heis. Hotellet aksepterer følgende betalingskort: Visa og Mastercard. Avstand til lokalt sentrum 300 m og til strand: 1 km. Avstand til bussholdeplass 300 m. 

Status:
Fullt

Fakta

Stranden 1 km
Lokalt sentrum 300 m
Basseng Ja
Barnebasseng Ja
Restaurant Ja
Internett Mot avgift
Luftkond. Mot avgift
Deponering Mot avgift
Heis Nei
Antall etasjer 4
Bygget 2010/2018
Måltider Ingen måltider

Avganger & priser


Ditt søk ga ingen treff