Suncity Apart***+

Et av våre mest populære familiehotell

Suncity Apart er et av våre mest populære leilighetshotell og  familiefavoritt i Side med god atmosfære og mange tilbakevendende gjester. Det store bassengområdet ligger i en frodig hage og har to populære vannsklier (begrensede åpningstider). Hotellet har tyrkisk bad, massasje og bastu (enkelte behandlinger mot avgift), samt et lite treningsrom, spillrom, dart og biljard (mot avigft). For de små barna finnes det et eget barnebasseng, vannsklie og lekeplass. Miniklubb under høysesong (ikke skandinavisktalende personal). 

Ved det store, velholdte bassenget ligger også restauranten og baren som er et naturlig samlingspunkt. Her arrangeres det aktiviteter og underholdning noen ganger i uken under høysesong. Gangavstand til den vestre stranden, og badebuss til den østre.

Leilighetene

Lyse leiligheter i varierende størrelse, innredning og planløsning. På tekjøkkenet finner du kjøleskap, brødrister, enkelt kjøkkenutstyr og kokemuligheter. Deponeringsboks , luftkondisjonering og WiFi mot avgift. Bad med wc, dusj og hårtørker. Balkonger av varierende størrelse eller markterrasse.

Leilighetstyper

  • Ettromsleilighet for 2 + 1 ekstraseng (maks 2 voksne og ett barn under 12 år)
  • Toromsleilighet for 2 + 2 ekstrasenger
  • Treromsleilighet for 3  - 6 personer

Øvrig: 

Turistområde med lokal trafikk. Nærliggende moské, musikk og underholdning på hotellet kan oppfattes som forstyrrende. Bygget i 2000, delvis renovert i 2010, 2011 og 2013.  Suncity Apart består av 155 rom fordelt på seks bygninger. Trapper og nivåforskjeller. Ingen heis. Gratis WiFi i restauranten. Gratis badebuss til stranden. Hotellet aksepterer følgende betalingskort: Eurocard, Mastercard og Visa. Avstand til lokalt sentrum: 300 m., 2,6 km til Side sentrum. 

Status:
Fullt

Video

Fakta

Stranden 1 km
Lokalt sentrum 300 m
Basseng Ja
Barnebasseng Ja
Restaurant Ja
Bar Ja
Internett Ja
Luftkond. Ja
Deponering Ja
Heis Nei
Antall leiligheter 155
Antall etasjer 5
Bygget 2000
Måltider All Inclusive

All Inclusive

Suncity Apart - All Inclusive

Obs! Enkel All Inclusive

Mat og drikke

I hovedrestauranten serveres frokost-, lunsj-, og middagsbuffé.
  • Frokost 08.00–10.00
  • Lunsj 12.00–14.00
  • Middag 19.00–21.00
  • Snacks 14.00 - 16.00
  • Kaffe og kake 16.00–18.00
  • Gözleme og pide 16.00–18.00

Lokale drikker med og uten alkohol mellom 08.00–22.00. Etter klokken 22.00 må all mat og drikke betales for.

For barn

Barnebasseng og vannsklie. Miniklubb under høysesong (ikke skandinavisktalende personal).

Øvrig 

Gratis badebuss til stranden.  Aktiviteter og underholdning under høysesong.

Mot tillegg

Visse importerte drikkevarer, coctails og ferskpresset juice. Mat og drikke etter 22.00. Solstoler og parasoller samt mat og drikke på stranden.

Hotellet kan uten forvarsel forandre på innhold og tider i All Inclusive. Det er obligatorisk å bruke hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive-pakken opphører når man sjekker ut senest kl. 12.00 på avreisedagen. Aldersgrense for alkoholservering er 18 år.

Avganger & priser


Ditt søk ga ingen treff

Andre kunder har også sett på:

Sunlight Garden

Sunlight Garden

***+
Barnevennlig hotell med store rom
Dette hyggelige All inclusive-hotellet er perfekt for store familier. Et vakkert hotellområde med appelsin- og oliventrær skaper en koselig atmosfære. Hotellet består av flere ... Les mer »
Stranden 560 m
Lokalt sentrum 150 m
Basseng Ja
Barnebasseng Ja
Restaurant Ja
Bar Ja
Leda Beach Hotel

Leda Beach Hotel

**+
Populært hotell med bungalows
Her bor du like ved Sides vestre strand og har kort vei til gamlebyen. Leda Beach Hotel ligger i et sjarmerende område med antikke søyler og ruiner. Den flotte beliggenheten gjør h... Les mer »
Stranden 0 m
Lokalt sentrum 500 m
Basseng Ja
Barnebasseng Ja
Restaurant Ja
Bar Ja