Sun Beach Park Hotel***+

All Inclusive-hotell for alle

På Sun Beach Park Hotel finner du alt du trenger for en avslappende ferie. Dette All Inclusive-hotellet ligger i sjarmerende Side og med nærhet til den langgrunne stranden og lokalt sentrum. Hotellet har et hyggelig bassengområde med solsenger og parasoller. Her er det tre bassenger, hvor ett av dem er relaxpool og ett er separat barnebasseng for de minste. På Sun Beach Park Hotel kan gjestene benytte seg av tyrkisk bad, massasje, treningsrom og dart. Visse aktiviteter og fasiliteter er mot tillegg. Hotellet tilbyr sine gjester besøk på hotellets egen á la carte restaurant en gang per opphold(reservasjon er nødvendig). Det finnes flere barer på hotellområdet, og ved bassengområdet ligger hotellets bufférestaurant der alle måltider serveres. Det er også en liten snackbar på stranden hvor lokale drikker inngår og enklere retter serveres mot tillegg.
For de yngre gjestene finnes et lekerom der barn i alle aldre kan spille spill og kose seg (ikke bemannet). Under høysesong arrangeres det tyrkisk aften én gang i uken, med opptreden fra blant annet magedansere. Hotellets trivelige og rolige atmosfære gjør at det passer for alle.

Rommene

Enkle og stilrene dobbeltrom og familierom. Dobbeltrommene har to separate senger eller en dobbeltseng. Familierommene består av to rom hvorav det ene har en dobbeltseng eller to enkle senger, og i stuen er det en sovesofa med plass til én voksen og ett barn opp til 12 år. Alle rom har luftkondisjonering (kun i soverom), telefon, hårtørker, minibar (kun vann), minisafe, satellitt-tv, flislagt gulv og balkong eller fransk balkong. Bad med wc og dusj.

Romtyper

 • Dobbeltrom for 2 personer
 • Familierom for 3 + 1 ekstraseng (maks 3 voksne og ett barn under 12 år inkl. baby)

Øvrig

Turistområde med lokaltrafikk. Totalt 206 rom fordelt på to bygninger. Bygget i 2004, renovert delvis vinter/vår 2019. Begrenset gratis WIFi i resepsjonen. Tv-stue,animasjon,vannsklie.Hotellet ligger i en smal gate, og store transferbusser kan derfor ikke kjøre helt fram til hotellet. De siste 50 meter fra buss til hotell foregår til fots (50 m). I enkelte tilfeller vil det kunne være bytte av transportmiddel i Side fra stor buss til minibuss/taxi som kjører helt frem. Lokalt sentrum 150 m, Side centrum 1,2 km. Sun Beach Park aksepterer følgende betalingskort: Visa, Mastercard og Eurocard.

Status:
Fullt

Fakta

Stranden 150 m
Lokalt sentrum 150 m
Basseng Ja
Barnebasseng Ja
Restaurant Ja
Bar Ja
Internett I lobby
Luftkond. Ja
Deponering Ja
Heis Ja
Antall etasjer 6
Antall rom 206
Bygget 2004
Måltider All Inclusive

All Inclusive

Sun Beach Park Hotel - All Inclusive

Obs! Enkel All Inclusive
 

À la carte-restaurant

Fiskerestaurant, gratis en gang per opphold. Åpent kl. 19:00-21:00. Reservasjon kreves.

Mat og drikke

 • Frokost 07.00 - 09.30
 • Sen frokost 09:30 - 10:00
 • Lunsj 12.00 - 14.00
 • Middag 19.00 - 21.00
 • Kaffe og kaker 11.30 - 18.00
 • Strandsnack 11:30-16:30

Lokale drikkevarer med og uten alkohol er inkludert mellom 10.00 - 23.00 samt til frokost (blant annet kaffe/te samt ofte appelsindrikk eller lignende).

Barer

 • Lobbybar
 • Poolbar
 • Beachbar

For barn

Lekerom Villa villerkulla, vannsklier.

Øvrig

Solstoler og parasoll på stranden som ligger 500 m fra hotellet. Lokalt drikke i  strandbaren som deles med søsterhotellet Sun Beach Hotel.Tyrkisk aften én kveld i uken under høysesongen. Dart, bordtennis, tyrkisk bad og sauna - behandling og massasje mot avgift. Lekerom for barn, vannsklier.I minibaren inngår 1,5 liter vann per dag.

Mot tillegg

Importerte drikkevarer, ferskpresset juice, drinker, iskrem, tyrkisk kaffe. Strand/bassenghåndlær leies ut.

Vær oppmerksom på at endringer kan forekomme. Mer detaljert informasjon kan normalt fås på hotellet. Som ID er det obligatorisk å bære hotellets armbånd. All Inclusive-pakken opphører å gjelde i det man sjekker ut og senest klokken 12 avreisedagen. Aldersgrense for alkoholservering er 18 år. I begynnelsen og slutten av sesongen når hotellet ikke har så mange gjester eller pga. været kan visse aktiviteter og fasiliteter som eksempelvis enkelte á la carte-restauranter, basseng mm. ha begrenset åpningstid eller være innstilte/stengt.

Avganger & priser


Ditt søk ga ingen treff

Andre kunder har også sett på:

Sunlight Garden

Sunlight Garden

***+
Barnevennlig hotell med store rom
Dette hyggelige All inclusive-hotellet er perfekt for store familier. Et vakkert hotellområde med appelsin- og oliventrær skaper en koselig atmosfære. Hotellet består av flere ... Les mer »
Stranden 560 m
Lokalt sentrum 150 m
Basseng Ja
Barnebasseng Ja
Restaurant Ja
Bar Ja
Nerton Hotel

Nerton Hotel

****
Velkjent hotell nær stranden
Populære Nerton Hotel ligger ved strandpromenaden med gangavstand til gamlebyen i Side. Hotellområdet har basseng, barnebasseng og innendørsbasseng (bassengene er åpne fr... Les mer »
Stranden 0 m
Lokalt sentrum 60 m
Basseng Ja
Barnebasseng Ja
Restaurant Ja
Bar Ja