Sueno Golf Resort*****

Førsteklasses golfhotell

Den suverene beliggenheten gjør Sueno Golf Resort til et perfekt hotell for golfere. Ta heisen rett til klubbhuset og la golf-ferien begynne! Fra en stor del av rommene ser man direkte ut over de to flotte 18-hulls baner, Pines og Dunes.

Sueno Golf Resort har et pent bassengområde med solstoler, parasoller og bassengbar. Her finnes også en trivelig buffétrestaurant og flere à la carte-restauranter (mot avgift) samt flere barer;  "Birdi Bar" i klubbhusets restaurant og "Buggi Bar" som kjører rundt på banene. Stort tilbud av aktiviteter også for den som ikke spiller golf; treningsrom, SPA-avdeling, innendørs basseng og hamam.

Rommene

Klassiske og fine med dobbeltseng eller to enkeltsenger. Alle rom har telefon, TV, minibar og deponering. Vegg-til-vegg-teppe. Luftkondisjonering. Bad med dusj eller badekar og hårtørker. Internett-tilkobling med kabel. Ekstraseng er sovesofa.

Romtyper

  • Dobbeltrom for 2 + 1 ekstraseng

Øvrig

Utlån av strandhåndklær. Bagasjerom for golfbagger. Transport til andre golfbaner mot avgift. Trapper og nivåforskjeller. Gratis WiFi på hele hotellet. Hotellet aksepterer følgende kort: Visa, Mastercard, Eurocard, Diners og American Express.

Greenfee-pakke

Ubegrenset golf på Sueno GC (4 greenfee innbooket på forhånd, resten bestilles under reisen).

Øvrig

  • Golfbagstransport inngår i prisen (gjelder ikke flyvninger med Norwegian).
  • Shuttle service til og fra banen inngår i prisen.

Pakketilbudet gjelder på avreiser fra 24. mars til 20. oktober. 

Golf

For de som bor på Sueno Golf Resort, les mer om golfbanen her.

Avstand til golfbaner

Crystal TAT Golf Club - 8,9 km
Antalya Golf Club - 6,9 km
National Golf Club - 6,2 km
Cornelia Golf Club "Faldo" - 7,5 km
Carya Golf Club - 1,4 km
Nobilitis Golf Club - 12,9 km
Montgomerie Golf Club - 7,8 km
Lykia Links Golf Club - 30 km
Kaya Eagles - 5,1 km

Status:
Fullt

Video

Fakta

Stranden 400 m
Lokalt sentrum 3 km
Basseng Ja
Barnebasseng Ja
Restaurant Ja
Bar Ja
Internett Ja
Luftkond. Ja
Deponering Ja
Heis Ja
Antall etasjer 7
Antall rom 174
Måltider All Inclusive

All Inclusive

Sueno Golf Resort - All Inclusive

Mat og drikke

I hovedrestauranten serveres frokost, lunsj og middag i form av buffé.

  • Frokost 06.30-10.00
  • Sen frokost 10.00-10.30
  • Lunsjbuffé 12.30-14.30
  • Middag 19.00-21.30
  • Nattsnack 23.30-01.00
  • Kaffe og te 16.00-18.00

Hotellet har flere barer med ulike åpningstider, hvorav to har døgnåpent. Det finnes også en mobil bar, "Buggie", som kjører rundt på banen (mot ekstra kostnad).
Lokal drikke med og uten alkohol inngår, samt et utvalg importerte drikker i enkelte av barene.

For barn

Barnebasseng og plaskebasseng. På søsterhoteller Sueno Deluxe finnes "Lollipop Kids Club" for barn mellom 4-12 år, oppdelt i ulike aldersgrupper (yngre barn under foreldres tilsyn). Show for barn, barnekino, klatrevegg, bibliotek og barneteater. Barnevogn og babymonitor kan leies.

Øvrig

Flere utendørsbasseng og innendørsbasseng. Solstoler, parasoll, madrasser og strandhåndkle inkludert. Gratis badebuss til stranden og søsterhotellet Sueno Deluxe (avhengig av sesong og vær). Hamam, bastu, SPA (behandlinger mot tillegg), fitnessrom, tennis (belysning mot tillegg), bordtennis, boccia, yoga, dansetimer med instruktør, basket, vann-gym, step, aerobics, pilates, zumba, mountanbikes, nordic walks, kino og karaoke. Hotellets gjester er velkommen til å benytte fasiliteter og aktiviteter på søsterhotellet Sueno Deluxe.

Mot ekstra kostnad

Årgangs-whiskey, energidrikk, øl på boks/flaske og enkelte importerte drikker. Ferskpresset juice.

Vær oppmerksom på at endringer kan forekomme. Mer detaljert informasjon kan normalt fås på hotellet. Som ID er det obligatorisk å bære hotellets armbånd. All Inclusive-pakken opphører å gjelde i det man sjekker ut og senest klokken 12 avreisedagen. Aldersgrense for alkoholservering er 18 år. I begynnelsen og slutten av sesongen når hotellet ikke har så mange gjester eller pga. været kan visse aktiviteter og fasiliteter som eksempelvis enkelte á la carte-restauranter, basseng mm. ha begrenset åpningstid eller være innstilt/stengt.

Avganger & priser


Ditt søk ga ingen treff

Andre kunder har også sett på:

Cornelia Deluxe Resort

Cornelia Deluxe Resort

*****
Stilrent og moderne All Inclusive
Dette lekre luksushotellet har noe for alle. Her kan man velge og vrake i aktiviteter og tilbud for store og små. Med flere restauranter og barer, 3 tennisbaner og 7 svømmebasseng er det ... Les mer »
Stranden 0 m
Lokalt sentrum 3 km
Basseng Ja
Barnebasseng Ja
Restaurant Ja
Bar Ja
Titanic Deluxe Golf Belek

Titanic Deluxe Golf Belek

*****
Luksushotell med vakker beliggenhet
Dette fantastiske hotellet ligger vakkert til med utsikt over elven. Et førsteklasses golfhotell med nærhet til Titanic Golfklubb. For bryllupsreisende par som vil ha "det lille ekst... Les mer »
Stranden 1,2
Lokalt sentrum 3 km
Basseng Ja
Barnebasseng Ja
Restaurant Ja
Bar Ja