Sueno Golf Club

Sueno Golf Club har to 18-hulls baner; Pines og Dunes. Banene er designet av PGA Design Consultning og Bob Hunt og ble bygget i 2007. Banene ligger rett ved hotellet Sueno Golf Hotel og ingen transport til banene er nødvendig. Begge banene er varierte skog-og parkbaner med vannhinder, bunkers, doglegs og en del blinde hull.

Pines er en krevende bane som ikke passer for nybegynnere. Banen har par 72, og en lengde på 6400 meter - en stimulerende utfordring for noen.

Dunes er en kortere og enklere bane enn Pines. Flott lay-out med mange doglegs. Det 9. hullet har greenen rett utenfor hotellet med vannhinder på flere kanter.

Det fantastiske med Sueno Golf Club er at klubbhuset ligger i Sueno Golf Resort – så det er lett å ta seg ut på banene. Klubbhuset har restaurant, bar, garderobe, utstyrsrom og caddy-tjeneste. Driving range over to etasjer med utslagsplass på gress, puttinggreen og et chip- og pitch-område.

Fakta om banene

  • Banenes lengde: Pines Course 6413 m, Dunes Course 5643 m
  • Banenes par: Pines Course 72, Dunes Course 69
  • Handicap: 28 herrer 36 damer
  • Gress: Bermuda
  • Type: Park og skogbane

Kun tillatt med soft spikes.

Oversikt over golfbanens vedlikeholdsperioder »

Transfer mellom hotell og andre golfbaner inngår ikke i prisen, men kan bestilles og betales på stedet. Golfkøller, golfbil og golfvogner kan leies. Bestilles og betales direkte på stedet.

Avbestillingsregler

Følgende gjelder for avbestilling for 1-4 spillere:
Fram til 30 dager før avreise: 50% av reisens pris
Mindre enn 30 dager før avreise: 100% av reisens pris.

OBS! Særskilte avbestillingsregler gjelder dersom antall påmeldte er flere enn det som angis ovenfor. Informasjon om dette kan fås ved bestilling.

Starttider

Etter at du har booket din reise og golfpakke kommer vi til å kontakte deg innen et par dager for å gi forslag til starttider.