Stilling ledig

Nå søker vi reiseledere for sommeren 2018


Vil du jobbe med salg og service i fantastiske Tyrkia? Er du fleksibel, trives i arbeidsmiljø med høyt tempo og er opptatt av å gi kunden ”det lille ekstra”? Da er dette jobben for deg!

Gjestene våre har ferie 24 timer i døgnet og skal ha mulighet til å få god service og hjelp til alle døgnets tider. Derfor er våre reiseledere satt opp på forskjellige vakter til ulike tider av døgnet, seks dager i uken. Du er vårt ansikt utad i Tyrkia og du representerer Tyrkiareiser under hele oppholdet på reisemålet. Som reiseleder henter, leverer og hjelper du gjester på flyplassen og gjennom transfer. Du holder informasjonsmøter, leder utflukter, gjennomfører hotellbesøk og hjelper gjester ved eventuelle sykehusbesøk. Du leder miniklubben og har jobber med salg og administrasjon.

Hos Tyrkiareiser er både reisemål og kundegrupper er varierte. Derfor er arbeidet tilpasset respektive reisemål og de ulike gjestenes behov. Dine kollegers arbeidsdag kan se annerledes ut på et annet reisemål enn ditt eget, noe som gjør fleksibilitet til en nøkkel-egenskap når du arbeider som reiseleder. Vi har reiseledere stasjonert i Side, Alanya og Kemer. Du kan ikke velge hvilket reisemål du skal jobbe på, men plasseres der vi ser at din erfaring og ditt potensiale kommer til sin fulle rett.

Som reiseleder hos Tyrkiareiser skal du ha en positiv holdning, selv i stressende situasjoner. Du må være en problemløser og ha evnen til å se muligheter. For deg er det en selvfølge at glasset er halvfullt fremfor halvtomt. Som reiseleder er du en bra teamplayer, men du er også god til å jobbe individuelt og ta ansvar. Du må være lojal mot bedriften du jobber for og respektere kulturen du arbeider i. På en del av våre reisemål jobber vi i små team med få ansatte, og derfor er det veldig viktig at alle kolleger ser fordelen ved godt samarbeid. Slik kan vi gi våre gjester så bra ferieopplevelser som mulig.

Gjennom å jobbe som reiseleder får du erfaringer for livet og et flott tilskudd til din CV. Du utvikles som menneske gjennom å møte nye situasjoner som lar deg kjenne på dine egne grenser. Du får venner for livet, lærer et nytt språk og blir kjent med en rik og spennende kultur. Med andre ord er dette en opplevelse for livet. Det viktigste av alt er kanskje at man tar sjansen og reiser, og forlater komfortsonen for å prøve noe helt nytt.

”Jeg hadde jo sett en reiseleder jobbe under mine egne reiser og hadde bygget opp et bilde, men at det skulle være så annerledes hadde jeg aldri trodd. Jeg angrer ikke et sekund på at jeg tok sjansen og dro. Det beste jeg noen gang har gjort.”
- Reiseleder hos Turkietreser, etter sin første sesong i Tyrkia.

Vi ser gjerne at du
- Har fylt 22 år
- Har erfaring med å jobbe som reiseleder, eller innen et annet serviceyrke
- Er fleksibel og takler stress på en god måte
- Er en problemløser
- Har erfaring med salg
- Er flink til å ta initiativ
- Er nøye og strukturert
- Jobber bra i team
- Har førerkort for bil
- Har god datakompetanse
- Har utdanning innen turisme eller reiseledelse

Mail din søknad og personlig brev til info@tyrkiareiser.no
Kontaktperson er Anna Smed, 08-545 55 700