Stilling ledig

Nysgjerrig på Tyrkiareiser og reisebransjen?


Vi er alltid på jakt etter kompetente, driftige og dyktige medarbeidere. Vi selger ikke bare reiser til varmen, vi selger verdifulle og minneverdige ferieopplevelser til kundene våre. For å kunne tilby slike opplevelser stiller vi høye krav til alle våre ansatte og til samarbeidet oss i mellom. Kanskje er det nettopp du som blir en del av vårt dyktige og energiske team? 

I en moderne og digital tidsalder gjelder det å henge med i utviklingen, men det er minst like viktig å opprettholde den gode og personlige servicen. Vår ambisjon er å alltid ligge i fremkant når det gjelder service i reisebransjen, og derfor er det viktig at alle våre ansatte er innstilt på å gi det lille ekstra i kontakt med kunden.

Å arbeide hos Tyrkiareiser skal være lærerikt, gøy og utfordrende, der våre nøkkelord er service og professjonalitet. Hos oss er alle medarbeidere like viktige og vi ønsker mangfold på arbeidsplassen. Derfor oppfordrer vi alle interesserte til å søke, uavhengig av kulturell, religiøs og etnisk bakgrunn, nasjonalitet eller funksjonsevner.

Akkurat nå har vi ingen ledige stillinger, men du er alltid velkommen til å sende inn en åpen søknad der du forteller hvem du er, hva du brenner for og hvorfor du har lyst til å jobbe for oss.

Send din søknad til info@tyrkiareiser.no