Stilling ledig

Nysgjerrig på Tyrkiareiser og reisebransjen?


Vi er alltid på jakt etter kompetente, driftige og dyktige medarbeidere. Vi selger ikke bare reiser til varmen, vi selger verdifulle og minneverdige ferieopplevelser til kundene våre. For å kunne tilby slike opplevelser stiller vi høye krav til alle våre ansatte og til samarbeidet oss i mellom. Kanskje er det nettopp du som blir en del av vårt dyktige og energiske team? 

I en moderne og digital tidsalder gjelder det å henge med i utviklingen, men det er minst like viktig å opprettholde den gode og personlige servicen. Vår ambisjon er å alltid ligge i fremkant når det gjelder service i reisebransjen, og derfor er det viktig at alle våre ansatte er innstilt på å gi det lille ekstra i kontakt med kunden.

Å arbeide hos Tyrkiareiser skal være lærerikt, gøy og utfordrende, der våre nøkkelord er service og professjonalitet. Hos oss er alle medarbeidere like viktige og vi ønsker mangfold på arbeidsplassen. Derfor oppfordrer vi alle interesserte til å søke, uavhengig av kulturell, religiøs og etnisk bakgrunn, nasjonalitet eller funksjonsevner.

Vil du jobbe hos oss i sommer?

Akkurat nå søker vi ekstrapersonale til vår Sale, Service & Operations avdeling. Som ekstrapersonale kommer du til å jobbe med salg (via telefon), kundeservice (via telefon, info-mail og Facebook) og support (til både kunder og agenter) i perioden juni-august. Arbeidssted er i Stockholm.

Er dette deg?
Vi ser gjerne at du er fleksibel, prestisjeløs og flink til å gi personlig service. Har du erfaring fra reisebransjen er dette meritterende. Du må like å jobbe i høyt tempo og trives i team med gode kolleger.

Øvrig
Arbeidstider er mandag til fredag kl. 09.00-18.00. Vi sitter i fine lokaler i Hammarby Sjöstad, like ved Gullmarsplan i Stockholm. Arbeidsverktøyet er bestillingssystemet Travelize og telefonsystemet Touchpoint. Da vi håndterer administristrasjon og salg for både norske Tyrkiareiser og svenske Turkietresor forventes det at du jobber med service og salg mot både norske og svenske kunder.  

Hvordan søker jeg?
Send din CV og søknad til info@turkietresor.se 
Søknadsfrist: mandag 16. april.