Spesialreiser

Dans, golf og fotball!

Vi har flere spesialreiser og hjelper deg gjerne med å skreddersy din drømmereise. Her kan du lese mer om årets spesialreiser for den som ønsker litt mer enn kun sol & bad.

Fotball - treningsleir

Et perfekt avspark på sesongen Legg grunnlaget for kommende sesong med en komplett treningsleir i Tyrkia, hvor dere også kan kombinere sol og bading. Her får dere strøkne baneforhold, fasiliteter fra øverste hylle og en unik service. Vi tilbyr ni ulike hotell med tilhørende treningsanlegg av beste kvalitet! Fotballpakken...Les mer »

Skjærgårdscruise

Drømmen er en båtferie i den tyrkiske skjærgården En uke til havs er nok hva mange drømmer om. Opplev noen herlige dager i den tyrkiske skjærgården, utforsk små viker og dykk ned i det krystallklare Middelhavet. Turen langs den vakre tyrkiske kysten skjer ombord i en såkalt gületbåt...Les mer »

Klassetur

La Tyrkiareiser skreddersy den perfekte skoleturen Oppdag fantastiske Tyrkia med skoleklassen. Vi skreddersyr reise, opphold og aktiviteter etter deres behov og ønsker. Tyrkia byr på personlig service og rimelige priser. På reisemålene møtes dere av en avslappet atmosfære, og vennlige, nysgjerrige mennesker,...Les mer »

Rundreise i Anatolia

Et stort antall kulturer har satt sine spor her i Vestre og Sentrale Anatolia som denne delen av Tyrkia kalles. Vi skal på en uke oppleve noen av høydepunktene i landets spennende historie og se på fascinerende naturfenomen og kjente historiske minnesmerker. Sammen med andre reiseglade får du lære om hverdagsliv og samfunn...Les mer »

Grupper & konferanser

La konferansereisen bli en minnerik opplevelse Den beste konferansen inneholder mer enn møter. Et nytt og annerledes miljø, stimulerende aktiviteter og sosialt samvær er alle viktige ingredienser på en vellykket konferansereise. Den blir et opphold i hverdagen. Inspirasjon og motivasjon blir forsterket. Tyrkias milde klima...Les mer »