Spesialreiser

Dans, golf og fotball!

Vi har flere spesialreiser og hjelper deg gjerne med å skreddersy din drømmereise. Her kan du lese mer om årets spesialreiser for den som ønsker litt mer enn kun sol & bad.

Skjærgårdscruise

Drømmen er en båtferie i den tyrkiske skjærgården En uke til havs er nok hva mange drømmer om. Opplev noen herlige dager i den tyrkiske skjærgården, utforsk små viker og dykk ned i det krystallklare Middelhavet. Turen langs den vakre tyrkiske kysten skjer ombord i en såkalt gületbåt...Les mer »

Gruppereiser

Vi arrangerer store og små gruppereiser til samtlige av våre reisemål i Tyrkia. Hos oss er alle velkomne, uansett om dere er en klubb, forening, skoleklasse, en større bedrift eller en vennegjeng. Send oss en forespørsel med ønsker for gruppereisen, så tar vi kontakt med dere. FORESPØRSEL GRUPPEREISELes mer »

Rundreise i Anatolia

Et stort antall kulturer har satt sine spor her i Vestre og Sentrale Anatolia som denne delen av Tyrkia kalles. Vi skal på en uke oppleve noen av høydepunktene i landets spennende historie og se på fascinerende naturfenomen og kjente historiske minnesmerker. Sammen med andre reiseglade får du lære om hverdagsliv og samfunn...Les mer »