Sommerferie

Sikre deg en plass i solen
Sol fra skyfri himmel, frodige omgivelser, varme, late dager og vakre solnedganger. Enten du trives best ved svømmebassenget, i vannskliene eller på de langstrakte strendene er Tyrkias sydkyst perfekt for sommerferien.
 
Ønsker du en avveksling fra badelivet har Antalya-området mye å by på både for små og store. I Tyrkia er det gøy å shoppe, og pruting er en del av moroa. Tilbring noen timer på en av de lokale markedene, vi lover deg en spennende opplevelse der du veldig lett kan gjøre mange kupp. Har du lyst til å oppleve dyrelivet under vann, har Antalya et flott akvarium som er verdt å besøke.
 
For deg som liker å holde formen ved like er Antalyakysten full av fine naturområder med flotte tur- og treningsmuligheter. Her kan du oppleve både fjell og skog til fots eller på sykkel. Eller hva med en dagstur på vannet, med servering og badepause? Antalyakysten har alt!
 
Sommeren er her før du vet ordet av det. Bestill allerede nå, og gled deg til å sjekke ut av kontoret, glemme alt som heter husarbeid og pakke kofferten. Sett kursen mot herlige Tyrkia i sommerferien!
 
I sommer flyr vi fra Oslo, BergenTrondheim og Haugesund.
 
 
 

Oppdag våre reisemål