Side Village Hotel***+

Populært familiehotell med hyggelig bassengområde

På Side Village trives både store og små. Dette populære leilighetshotellet ligger i Kumköy vest for Side og har mange skandinaviske gjester. Området er rolig, og her kan hele familien få den riktig gode feriefølelsen. Hotellområdet ligger i en frodig og blomsterrik hage med bassengområdet som det naturlige samlingspunktet. På området finns en bar samt voksen- og barnebasseng. Det finns også et basseng med vannsklier (åpent visse tider av dagen) samt et boblebad.

I hotellets á la carte-restaurant serveres smakfull mat, og en spa-avdeling som tilbyr tyrkisk bad og ulike skjønnhetsbehandlinger mot avgift. Noen kvelder i uken arrangerer hotellet underholdning, f.eks. tyrkisk aften, trylling eller flammeshow. På området finns også en liten nærbutikk og suvenirshop, frisør, tv-lounge samt lekeplass for de minste. Her finnes også et spillehjørne med PlayStation, mot avgift. Bordtennis- og biljard mot ekstra kostnad.. På hotellets del av stranden finns en hyggelig bar, der man kan kjøpe enkle retter, samt solstoler og parasoller (mot avgift).

Leilighetene

Romslige leiligheter med soverom og oppholdsrom. Alle leilighetene har laminat- eller flisgulv, enkelt utstyrt kjøkken med kokeplater, kjøleskap og vannkoker. Tv, luftkondisjonering i oppholdsrommet samt balkong. Bad med wc, dusj og hårtørker.

Leilighetstyper

  • Toromsleilighet for 2 + 2 ekstrasenger
  • Toromsleilighet for 2 + 2 ekstrasenger i hovedbygning mot tillegg

Øvrig

Turistområde med lokal trafikk. Bygget 1996 og 2005. Leilighetene ble renovert i 2013. Totalt 121 leiligheter fordelt på flere bygninger i tre- eller fire etasjer. Heis i den nyere delen. Gratis transport til vestre stranden. Deponering i resepsjonen mot avgift. WiFi i resepsjonen mot avgift. Lokalt sentrum Kumköy 250 m, Side sentrum 6 km.
Side Village Hotel aksepterer følgende kredittkort: Visa, Mastercard og Eurocard.

Status:
Fullt

Fakta

Stranden 800
Lokalt sentrum 250
Basseng Ja
Barnebasseng Ja
Restaurant Ja
Bar Ja
Internett Mot avgift
Luftkond. Mot avgift
Deponering Mot avgift
Heis I hovedbygningen
Antall leiligheter 121
Antall etasjer 4-5
Bygget 1996/2005
Måltider All Inclusive

All inclusive

Side Village Hotel - All Inclusive

OBS! Enkel All Inclusive

Mat og drikke

I hovedrestauranten serveres frokost-, lunsj-, og middagsbuffé.

  • Frokost 08.00-10.00
  • Lunsj 12.30-14.30
  • Snacks 16.30-17.30
  • Middag 19.00-21.00
  • Strandbar (bare alkoholfrie drikkevarer) 10.00-16.30

Lokale drikker med og uten alkohol mellom 10.00–23.00, og til frokost (blant annet kaffe/te samt ofte appelsindrikk eller lignende).

For barn

Barnebasseng og vannsklie. Lekeplass. Miniklubb under høysesong (ikke skandinavisktalende personal).

Øvrig

Solsenger og parasoller ved stranden

Mot ekstra kostnad

Importerte drikker, ferskpresset juice, tyrkisk kaffe m.m. Game room, tyrkisk aften, hamam och SPA-behandlingar. 

Vær oppmerksom på at endringer kan forekomme. Mer detaljert informasjon kan normalt fås på hotellet. Som ID er det obligatorisk å bære hotellets armbånd. All Inclusive-pakken opphører å gjelde i det man sjekker ut og senest klokken 12 avreisedagen. Aldersgrense for alkoholservering er 18 år. I begynnelsen og slutten av sesongen når hotellet ikke har så mange gjester eller pga. været kan visse aktiviteter og fasiliteter som eksempelvis enkelte á la carte-restauranter, basseng mm. ha begrenset åpningstid eller være innstilte/stengt.

Avganger & priser


Ditt søk ga ingen treff

Andre kunder har også sett på:

Sunlight Garden

Sunlight Garden

***+
Barnevennlig hotell med store rom
Dette hyggelige All inclusive-hotellet er perfekt for store familier. Et vakkert hotellområde med appelsin- og oliventrær skaper en koselig atmosfære. Hotellet består av flere ... Les mer »
Stranden 560 m
Lokalt sentrum 150 m
Basseng Ja
Barnebasseng Ja
Restaurant Ja
Bar Ja
Suncity Apart

Suncity Apart

***+
Et av våre mest populære familiehotell
Suncity Apart er et av våre mest populære leilighetshotell og  familiefavoritt i Side med god atmosfære og mange tilbakevendende gjester. Det store bassengområdet ligger i... Les mer »
Stranden 1 km
Lokalt sentrum 300 m
Basseng Ja
Barnebasseng Ja
Restaurant Ja
Bar Ja