Side Star Resort Hotel*****

Her skapes fine ferieminner

Dette er et All Inclusive-hotell av høy standard rett ved den fantastiske sandstranden i Side. Her finner du alt som skal til for å skape uforglemmelige ferieminner, og både store som små vil trives her.

Det store hotellområdet har to bassenger hvor man kan omgås, slappe av og nyte ferien. Ved ett av bassengene er det vannsklier som holder åpent visse tider på dagen, samt et barnebasseng. Hotellet har Spa-anlegg med innendørsbasseng, tyrkisk hamam og forskjellige behandlinger, eksempelvis massasje. For den aktive finnes det tennis, basket, fotball, minigolf, volleyball, treningsrom og gruppetrening. Enkelte aktiviteter og behandlinger mot avgift. Internasjonal miniklubb under høysesong (ikke skandinavisktalende personal), stor lekeplass og minidisko for barna (under høysesong). Det arrangeres også aktiviteter som basseng- og strandleker, quiz, bingo, med mer. Underholdning på kveldstid med blant annet show. Under høysesong arrangeres det også disco (drikke inngår ikke, kan kjøpes mot tillegg). På den private stranden har hotellets gjester tilgang til gratis solstoler og soltak.

Hovedrestauranten serverer en appetittlig buffé og en á la carte-restaurant (reservasjon noen dager i forveien kreves) serverer mat fra tre ulike kjøkken; tyrkisk, meksikansk eller asiatisk mat. På hotellområdet er det flere barer der man kan koble av etter en dag med sol og bad.

Rommene 

Rommene er moderne innredet i lyse farger. Dobbeltrom med dobbeltseng eller to separate senger. Det finnes også noen større dobbeltrom tilgjengelig. Familierommene består av to rom med en dør mellom. Det ene soverommet har dobbeltseng og i det andre rommet er det to separate senger. Alle rom har luftkondisjonering, laminatgulv, satellitt-tv, minibar, minisafe, vannkoker og balkong. Baderom med wc, dusjkabinett og hårtørker. Fem handicaprom på forespørsel. 

Romtyper

 • Dobbeltrom for 2 + 1 ekstraseng (havutsikt mot tillegg)
 • Stort dobbeltrom 3 – 4 personer (maks 2 voksne og 2 barn under 15 år i ekstrasenger)
 • Familierom for 3 – 4 personer

Øvrig 

Strandområde. Bygget i 2002, renovert i 2011. Totalt 462 rom fordelt på 5 bygninger. Begrenset WiFi i resepsjonen. Internettkafé mot avgift. Konferansemuligheter. Badehåndkleservice. Hotellet aksepterer følgende betalingskort: Visa, Mastercard og Eurocard. Avstand til lokalt sentrum: Gundogdu 700 m., Side sentrum 12 km.

Status:
Fullt

Fakta

Stranden 0 m
Lokalt sentrum 700 m
Basseng Ja
Barnebasseng Ja
Restaurant Ja
Bar Ja
Internett Ja
Luftkond. Ja
Deponering Ja
Heis Ja
Antall etasjer 5-6
Antall rom 462
Bygget 2002
Måltider All Inclusive

All Inclusive

Side Star Resort - All Inclusive

Mat og drikke

Frokost, lunsj og middag serveres i hovedrestauranten i form av buffé.
 • Frokost 07.00 – 10.00
 • Sen frokost 10.00 – 11.00
 • Lunsj 12.30 – 14.30
 • Middag 19.00 – 21.00 (barnebuffé under middagen)
 • Kaker 10.00 - 17.00
 • Nattsnack 21.30 - 07.00

À la carte

Velg mellom tre á la carte restauranter som har åpent mellom 19.00 - 21.00. Ett besøk inkludert i hvert opphold, reservasjon kreves.

Lokale drikker, med og uten alkohol inngår mellom kl. 10.00 - 24.00 samt til frokost (blant annet kaffe/te samt ofte appelsindrikk eller lignende).

Barer

 • Lobby bar 10.00 – 24.00
 • Strandbar 10.00 – 17.00
 • Poolbar 10.00 – 24.00
 • Discobar 23.00 – 00.00 (inngår ikke i All-Inclusive)

For barn

Internasjonal miniklubb for barn mellom 4-11 år (ikke skandinavisktalende personale, begrensede åpningstider). Hotellet har en stor lekeplass og vannsklier som holder åpent visse tider.

Øvrig

Gratis solstoler og soltak på hotellets egen strand. Utlån av strandhåndklær. Minibar med vann og mineralvann. Underholdning og aktiviteter dag- og kveldstid, bordtennis, dart, gym, tyrkisk badstu. Hotellet har egen tennisbane, belysning koster ekstra.

Mot ekstra kostnad

Alle importerte drikkevarer. Ferskpresset juice og drikke på flasker/boks. Ulike kaffesorter. Vask av klær og roomservice. Biljar og spillrom.

Vær oppmerksom på at endringer kan forekomme. Mer detaljert informasjon kan normalt fås på hotellet. Som ID er det obligatorisk å bære hotellets armbånd. All Inclusive-pakken opphører å gjelde i det man sjekker ut og senest klokken 12 avreisedagen. Aldersgrense for alkoholservering er 18 år. I begynnelsen og slutten av sesongen når hotellet ikke har så mange gjester eller pga. været kan visse aktiviteter og fasiliteter som eksempelvis enkelte á la carte-restauranter, basseng mm. ha begrenset åpningstid eller være innstilte/stengt.

Avganger & priser


Ditt søk ga ingen treff

Andre kunder har også sett på:

Side Star Beach Hotel

Side Star Beach Hotel

*****
Førsteklasses hotell ved stranden
Dette komfortable hotellet har perfekt beliggenhet på stranden og i gangavstand til Side sentrum. Her blir det fort utsolgt. Hotellet har et stort og frodig bassengområde med bar (åp... Les mer »
Stranden 0 m
Lokalt sentrum 0 m
Basseng Ja
Barnebasseng Ja
Restaurant Ja
Bar Ja
Can Garden Resort

Can Garden Resort

****+
All Inclusive-ferie av høy kvalitet
Can Garden Resort er et ekte ferieparadis for hele familien. Hotellet er kjent for sitt gode kjøkken og for en gjennomgående god standard. Her finner du aktiviteter og underholdning for s... Les mer »
Stranden 600 m
Lokalt sentrum 3,6 km
Basseng Ja
Barnebasseng Ja
Restaurant Ja
Bar Ja