Side Star Beach Hotel*****

Førsteklasses hotell ved stranden

Dette komfortable hotellet har perfekt beliggenhet på stranden og i gangavstand til Side sentrum. Her blir det fort utsolgt. Hotellet har et stort og frodig bassengområde med bar (åpent april til november), samt flere restauranter og barer. På den fine stranden, som har fått utmerkelsen ”Blue Flag”, er det solsenger og parasoller som er gratis for hotellets gjester.

I strandbaren serveres kald drikke. À la carte på hotellet inngår en gang i uken, reservasjon er nødvendig. Underholdning og aktiviteter på dag- og kveldstid. Tyrkisk aften en gang i uken. Spa med tyrkisk bad, massasje, skjønnhetsbehandling og frisør. Behandlinger mot avgift. Innendørsbasseng og et lite treningsrom, samt internasjonal miniklubb for de yngste. Du kan spasere langs stranden fra hotellet til gamlebyen.

Rommene

Fine dobbeltrom med to separate senger. Familierom som består av to rom med en dør mellom, hvorav ett rom har dobbelt seng og det andre har to separate senger. Alle rom har telefon, minibar, luftkondisjonering, minisafe (mot avgift), tregulv, satellitt-tv og radio. Baderom med dusj, wc og hårtørker. Balkong. To handicaprom på forespørsel.

Romtyper

 • Dobbeltrom for 2 + 1 ekstraseng inkl. spedbarn (delvis havutsikt mot tillegg)
 • Familierom for 3 – 4 personer

Øvrig 

Turist- og strandområde. Renovert i 2007, delvis renovert i 2014 ved restaurant og bassengområde. Hotellet består av 266 rom i en bygning. Gratis WiFi i resepsjonen, raskere WiFi kan kjøpes. Internettkafé mot avgift. Strandhåndkle mot avgift. Hotellet aksepterer følgende betalingskort: Visa og Mastercard. Lokalt sentrum ligger rett utenfor hotellet og avstand til Side sentrum er 1,1 km. 

Status:
Fullt

Video

Fakta

Stranden 0 m
Lokalt sentrum 0 m
Basseng Ja
Barnebasseng Ja
Restaurant Ja
Bar Ja
Internett Ja
Luftkond. Ja
Deponering Ja
Heis Ja
Antall etasjer 6
Antall rom 266
Bygget 1999
Måltider All Inclusive

All Inclusive

Side Star Beach Hotel - All Inclusive

Mat og drikke

Frokost, lunsj og middag serveres i hovedrestauranten i form av buffé.
 • Frokost 07.00 - 10.00
 • Sen frokost 10.00 - 11.00
 • Lunsj 12.30 - 14.30
 • Middag 19.00 - 21.00
 • Snacks 13.00 - 15.00
 • Kaker 10.00 - 17.00
 • Kaffe 15.30 - 17.00
 • Iskrem i poolbaren 11.00 - 11.30, 15.00 - 15.30

À la carte

Et besøk på en av a lá carte restaurantene inkludert under oppholdet. Dette må forhåndsreserveres i resepsjonen.
 • Side Star Beach - tyrkisk restaurante 19.00-21.00
 • Side Star Park - fiskerestaurant 19.00 - 21.00

Barer

Lokale drikker, med og uten alkohol inngår mellom 10.00 - 24.00. Til frokost inngår kaffe/te og appelsindrikk eller lignende).
 
 • Lobbybar 
 • Poolbar 
 • Snackbar 
 • Discobar 23.00-02.00 (inngår ikke i All Inclusive)

For barn

Internasjonal miniklubb for de mellom 4 og 11 år (ikke skandinavisktalende personell), minidisco og lekeplass.

Øvrig

Underholdning og aktiviteter dag- og kveldstid, hama, bordtennis, dart og treningsrom. Solsenger og parasoll på hotellets strand inkludert. Minibar med vann og mineralvann.

Mot tillegg

Importert alkoholholdige drikker, coctails og ferskpresset juice. Drikke i flaske og boks. Ulike kaffesorter. Vask og rens av klær samt roomservice. Bytte av strandhåndkle.

Vær oppmerksom på at endringer kan forekomme. Mer detaljert informasjon kan normalt fås på hotellet. Som ID er det obligatorisk å bære hotellets armbånd. All Inclusive-pakken opphører å gjelde i det man sjekker ut og senest klokken 12 avreisedagen. Aldersgrense for alkoholservering er 18 år. I begynnelsen og slutten av sesongen når hotellet ikke har så mange gjester eller pga. været kan visse aktiviteter og fasiliteter som eksempelvis enkelte á la carte-restauranter, basseng mm. ha begrenset åpningstid eller være innstilte/stengt.

Avganger & priser


Ditt søk ga ingen treff

Andre kunder har også sett på:

Side Star Resort Hotel

Side Star Resort Hotel

*****
Her skapes fine ferieminner
Dette er et All Inclusive-hotell av høy standard rett ved den fantastiske sandstranden i Side. Her finner du alt som skal til for å skape uforglemmelige ferieminner, og både store s... Les mer »
Stranden 0 m
Lokalt sentrum 700 m
Basseng Ja
Barnebasseng Ja
Restaurant Ja
Bar Ja
Side Royal Palace & Spa

Side Royal Palace & Spa

****+
Storslått nytt hotell med All Inclusive
Side Royal Palace & Spa er et lekkert hotell beliggende utenfor Side. Her trives både par og barnefamilier ettersom tilbudet er stort og variert. Herlig bassengområde med basseng, sepa... Les mer »
Stranden 390 m
Lokalt sentrum 50 m
Basseng Ja
Barnebasseng Ja
Restaurant Ja
Bar Ja