Side Royal Palace & Spa****+

Storslått nytt hotell med All Inclusive

Side Royal Palace & Spa er et lekkert hotell beliggende utenfor Side. Her trives både par og barnefamilier ettersom tilbudet er stort og variert. Herlig bassengområde med basseng, separat barnebasseng og vannsklier (visse åpningstider, april til oktober). Den trivelige bassengbaren holder åpent hele dagen og i bufférestauranten velger du selv om du vil sitte innendørs eller ute. Vil man heller spise fra à la carte-menyen er det hele tre restauranter å velge mellom. Fint Spa-anlegg med tyrkisk bad og ulike typer skjønnhetsbehandlinger (behandlinger mot avgift).

Ønsker du en mer aktiv ferie kan hotellet by på et eget treningssenter og vanngymnastikk, samt bordtennis, biljard og dart. Aktivitetsteamet sysselsetter og underholder (juni til september) både på dag- og kveldstid. For de yngste gjestene finnes det en internasjonal miniklubb (juni til september) som blant annet arrangerer minidisco.

På hotellets private strand er det gratis solstoler og parasoller og en strandbar som serverer kald drikke. På stranden finnes det også et variert tilbud av vannsportaktiviteter (mot avgift).

Rommene

Romslige og moderne rom med dobbeltseng eller to separate senger. Familierommene består av to separate rom og de er av samme standard som dobbeltrommene. Familierom Duplex har to etasjer og rommene har samme standard som dobbeltrommene. Samtlige rom har luftkondisjonering, minibar, vannkoker, minisafe, telefon, satellitt-tv, laminatgulv og balkong. Baderom med wc, dusj og hårtørker.

Romtyper

 • Dobbeltrom for 2 + 1 ekstraseng
 • Familierom for 3 – 4 personer (maks 3 voksne og ett barn under 12 år)
 • Familierom Duplex for 3 – 4 personer (maks 3 voksne og ett barn under 12 år)

Øvrig

Turistområde. Bygget i 2015/2016. Hotellet har totalt 220 rom. Heis. Konferanserom. Gratis WiFi i resepsjonen samt internettkafé. Hotellet aksepterer følgende betalingskort: Visa, Mastercard og Eurocard. Avstand til lokalt sentrum: Evenseki 50 m, Side sentrum 8 km.

Status:
Fullt

Fakta

Stranden 390 m
Lokalt sentrum 50 m
Basseng Ja
Barnebasseng Ja
Restaurant Ja
Bar Ja
Internett Ja
Luftkond. Ja
Deponering Ja
Heis Ja
Antall etasjer 7
Antall rom 220
Bygget 2015/16
Måltider All Inclusive

All Inclusive

Side Royal Palace & Spa - All Inclusive

Mat og drikke

 • Frokost 07.00 – 10.00
 • Sen frokost 10.00 – 11.00
 • Lunsj 12.30 – 14.30
 • Middag 19.00 – 21.00
 • Kaker og kaffe 11.00 – 18.00
 • Iskrem 13.00 – 16.00
 • Gözleme på stranden 12.30 – 16.00
 • Ettermiddagssnack bassengbar 13.00 – 16.00
 • Ettermiddagssnack strandbar 12.30 – 16.00
 • Midnattssnack 23.00 – 24.00

3 à la carte-restauranter (fiske-, osmansk og internasjonal restaurant). Et besøk på en av restaurantene inngår i besøket. Bordreservasjon. Åpent fra 19.00 til 21.00 i perioden 01.05 til 31.10. 

Lokal alkoholholdig drikke, mineralvann, brus og juice fra 10.00 til 24.00. Drinker serveres ved bordet. Lobbybar er døgnåpen. 

For barn

Aktiviteter, miniklubb (ikke skandinavisktalende personale). Aquapark med 3 vannsklier - åpningstidene er beroende av været. Lekeplass. Egen middags buffé for barna i All Inclusive-restauranten.

Øvrig

Aktiviteter og underholdning (show, konkurranser, levende musikk etc.) på dag- og kveldstid. Bordtennis, dart, aerobic, vanngymnastikk samt treningsrom. Innendørsbasseng som er oppvarmet i begynnelsen og slutten av sesongen. Badstu - behandlinger og massasje mot ekstra kostnad. Parasoller og solstoler på stranden. Strandhåndklær. Minibar med vann, mineralvann, juice og øl som etterfylles hver dag.

Mot ekstra kostnad

Impoerterte drikker, ferskpresset juice, tyrkisk kaffe m.m. Roomservice. Rens og vask av klær samt SPA-behandlinger og massasje. Visse vannaktiviteter ved stranden.

Vær oppmerksom på at endringer kan forekomme. Mer detaljert informasjon kan normalt fås på hotellet. Som ID er det obligatorisk å bære hotellets armbånd. All Inclusive-pakken opphører å gjelde i det man sjekker ut og senest klokken 12 avreisedagen. Aldersgrense for alkoholservering er 18 år. I begynnelsen og slutten av sesongen når hotellet ikke har så mange gjester eller pga. været kan visse aktiviteter og fasiliteter som eksempelvis enkelte á la carte-restauranter, basseng mm. ha begrenset åpningstid eller være innstilte/stengt.

Avganger & priser


Ditt søk ga ingen treff

Andre kunder har også sett på:

Side Star Beach Hotel

Side Star Beach Hotel

*****
Førsteklasses hotell ved stranden
Dette komfortable hotellet har perfekt beliggenhet på stranden og i gangavstand til Side sentrum. Her blir det fort utsolgt. Hotellet har et stort og frodig bassengområde med bar (åp... Les mer »
Stranden 0 m
Lokalt sentrum 0 m
Basseng Ja
Barnebasseng Ja
Restaurant Ja
Bar Ja
Can Garden Resort

Can Garden Resort

****+
All Inclusive-ferie av høy kvalitet
Can Garden Resort er et ekte ferieparadis for hele familien. Hotellet er kjent for sitt gode kjøkken og for en gjennomgående god standard. Her finner du aktiviteter og underholdning for s... Les mer »
Stranden 600 m
Lokalt sentrum 3,6 km
Basseng Ja
Barnebasseng Ja
Restaurant Ja
Bar Ja