Side Royal Luxury****+

Luksuriøst Ultra All Inclusive-hotell

Vi er stolte over å kunne tilby våre gjester dette nybygde hotellet, som er en nyhet for 2019. Side Royal Luxury Hotel er et luksuriøst hotell av høyeste klasse med Ultra All-inclusive. Her skaper duuforglemmelige ferieminner i flotte omgivelser!

Det fine hotellområdet er med sitt innbydende bassengområde det perfekte steder å omgås, late seg og nyte god mat og drikke. 

Ved aktivitets-bassenget er det vannsklier (visse åpningstider) og et eget barnebasseng. For den som vil ta det helt med ro er det selvsagt et ”relax-pool” der du kan nyte sol og stillhet.
Side Royal Luxury Hotel har et Spa-anlegg av høy klasse. Her tilbys Hamam, bastu og ulike behandlinger slik som massasje (behandlinger mot avgift). Det finnes også et innendørsbasseng som har åpent fra november til mars.

For den som vil være aktiv i ferien er tilbudet stort; fitness-rom, gruppetrening, bordtennis, dart, bingo og vannaktiviteter. Barna kan kose seg på den internasjonale miniklubben med minidisko (høysesong, ikke skandinavisktalende personale) og på lekeplassen som har sklier, ballbinge og trampoline. 

På den private stranden er det solstoler og parasoll, og du kan delta i strandaktiviteter som beachvolleyball, boccia og andre strandleker. Som gjest er det én gang i løpet av ditt besøk inkludert et besøk på en av de to á la carte-restaurantene, der du kan velge mellom mat fra middelhavet eller kinesisk mat (åpent fra 1. April til 31. oktober). På hotellområdet er det flere barer, og de fleste kvelder i uken byr hotellet på kveldsunderholdning, slik som show, dans, revy og levende musikk.

Rommene

Rommene er eksklusivt og moderne innredet med lyse og jordnære farger. Dobbeltrom med en dobbeltseng eller to separate senger. Familierommene består av to rom med dør mellom. Det ene rommet har dobbeltseng og det andre har to separate senger. To baderom og to balkonger, samt to minibarer og to TV’er. 

Alle romtyper har luftkondisjonering, laminatgulv, Satellit-TV, musikkanaler, minibar, minisafe, sminkespeil, vannkoker og balkong. Baderom med WC, dusj og hårtørker.

Romtyper

  • Dobbeltrom for 2 + 1
  • Familierom for 4 + 1

Øvrig

Bygget i 2019. Totalt 200 rom fordelt på to bygg. Gratis WiFi i lobby samt ved bassengområdet. Badehåndkleservice. Minibaren fylles på med vann, mineralvann, brus og øl hver dag (avvik ved vinterkonsept i perioden november-mars, se All Inclusive spesifikasjoner). Hotellet aksepterer følgende betalingskort: Visa, Mastercard, Eurocard. Avtand til lokalt sentrum Everenseki: 50 m., Side sentrum: 8 km.

Status:
Fullt

Fakta

Stranden 250 m
Lokalt sentrum 50 m
Basseng Ja
Barnebasseng Ja
Restaurant Ja
Bar Ja
Internett Ja
Luftkond. Ja
Deponering Ja
Heis Ja
Antall etasjer 6
Antall rom 220
Bygget 2019
Måltider Ultra All Inclusive

Ultra All Inclusive

Ultra All Inclusive konsept 2019

Mat og drikke

I hovedrestauranten serveres frokost-, lunsj- og middagsbuffét. 

Frukost 07:00-10:00
Sen frokost 10:00-11:00
Lunsj 12:30-14:30
Middag 19:00-21:00 
Strandsnack 12:30-16:00

À la carte

Ett besøk på á la carte-restauranten som serverer mat fra middelthavet er inkludert i oppholder (reservasjon kreves)

Lokal drikke med og uten alkohol inngår mellom kl 10.00-24.00, og til frokost (blant annet kaffe/fe samt ofte appelsindrikk eller lignende).

Barer

Barene har varierende åpningstider:
  • Lobby Bar 
  • Beach Bar 
  • Pool Bar 

For barn

Miniclub for barn mellom 4-12 år (ikke skandinavisktalande personal). Lekeplass.

Mot ektra kostnad

Importert drikke, ferskpresset juive, drikke i flaske, minibar (vann, mineralvann, øl, og brus er gratis). Mat og drikke etter klokken 24.00. Room service, vannsport, behandlinge ri spa- og helsesenter.

Vær oppmerksom på at endringer kan forekomme. Mer detaljert informasjon kan normalt fås på hotellet. Som ID er det obligatorisk å bære hotellets armbånd. All Inclusive-pakken opphører å gjelde i det man sjekker ut og senest klokken 12 avreisedagen. Aldersgrense for alkoholservering er 18 år. I begynnelsen og slutten av sesongen når hotellet ikke har så mange gjester eller pga. været kan visse aktiviteter og fasiliteter som eksempelvis enkelte á la carte-restauranter, basseng mm. ha begrenset åpningstid eller være innstilte/stengt.

Avganger & priser


Ditt søk ga ingen treff

Andre kunder har også sett på:

Side Royal Palace & Spa

Side Royal Palace & Spa

****+
Storslått nytt hotell med All Inclusive
Side Royal Palace & Spa er et lekkert hotell beliggende utenfor Side. Her trives både par og barnefamilier ettersom tilbudet er stort og variert. Herlig bassengområde med basseng, sepa... Les mer »
Stranden 390 m
Lokalt sentrum 50 m
Basseng Ja
Barnebasseng Ja
Restaurant Ja
Bar Ja
Side Star Beach Hotel

Side Star Beach Hotel

*****
Førsteklasses hotell ved stranden
Dette komfortable hotellet har perfekt beliggenhet på stranden og i gangavstand til Side sentrum. Her blir det fort utsolgt. Hotellet har et stort og frodig bassengområde med bar (åp... Les mer »
Stranden 0 m
Lokalt sentrum 0 m
Basseng Ja
Barnebasseng Ja
Restaurant Ja
Bar Ja