Seniordans (Kemer-Dansefestival 2019)-Viking Apart***+

Vårt beste leilighetshotell i Kemer

Velkommen til en super familieferie på vårt eget leilighetshotell. Hos Viking Apart kan du forvente romslige leiligheter, god atmosfære, vennlig og personlig service. God stemning og smilende gjester er faste ingredienser. Mange bestiller neste tur allerede før de har forlatt Kemer, så her gjelder det å være tidlig ute.

Viking Apart ligger fint til i utkanten av sentrum. Du kan gå til butikker, restauranter og supermarked. Stranden nås til fots eller med badebuss (gratis i høysesong). Her venter solsenger og parasoller for hotellets gjester. Bassengområdet er et hyggelig samlingspunkt, både morgen og kveld, og det er kveldsunderholdning enkelte dager i uken. Hotellet tilbyr også fasiliteter som dart og bordtennis (enkelte aktiviteter mot avgift).

Leilighetene
Lyse og moderne toromsleiliheter med kombinert stue og kjøkken. Soverommene har dobbeltseng eller to separate senger og/eller køyeseng som ekstraseng (kun for barn under 12 år). Alle leilighetene har telefon, satellitt-tv, flislagt gult, luftkondisjonering (mot avgift) og minisafe (mot avgift), kjøkkenkrok med enkelt kjøkkenutstyr, vannkoker, mikrobølgeovn, kjøleskap og balkong (noen av leilighetene er uten balkong). Baderom med wc, dusj og hårtørker. 

Leilighetstyper

  • Toromsleiligheter for 2 + 1 til 2 ekstrasenger (uten balkong)
  • Toromsleiligheter for 2 + 2 til 3 ekstrasenger (enkelte leiligheter med køyeseng for barn under 12 år)
  • Treromsleilighet for 4 + 4 ekstrasenger (maks 4 voksne, kun barn under 12 år i køyeseng)

Øvrig

Turist- og byområde med gjennomfartstrafikk. Bygget i 1998, renovert i 2008. Totalt 59 rom som er fordelt på to bygninger. Heis. Enkelte rom vender ut mot en liten bakgård/mur. Hotellets musikk og underholdning kan oppfattes som forstyrrende for leilighetene som er plassert rundt bassengområdet. Strandhåndkler (mot avgift). Gratis WiFi i resepsjonen, kan ha varierende hastighet. Internettkafé (mot avgift). Badebuss til stranden. Frokost mot tillegg. Hotellet aksepterer følgende betalingskort: Visa og Mastercard. Avstand til lokalt sentrum: 600 m. 

Video

Avganger & priser


Ditt søk ga ingen treff