Savk Hotel***+

Koselig hotell rett ved strand og by

Savk Hotel ligger fint til nær Kleopatrastranden i Alanya og ved hovedgaten Ataturk. Hotellet har et fint bassengområde med avgrenset barnebasseng, boblebad, solstoler og parasoller. Rundt bassengområdet vokser grønne busker og trær, og poolbaren er det naturlige samlingspunktet. Her kan du kose deg med drikke og lett snacks. Det finnes flere barer og to restauranter, hvorav én er à la carte (mot avgift) og en bufférestaurant der det serveres frokost og middag. For den aktive gjest finnes et mindre treningsrom, Spa med hamam og massasje. Enkelte fasiliteter mot avgift. En gang i uken under høysesong arrangerer hotellet en tyrkisk aften. 

Rommene

Små men koselige dobbeltrom med en mindre dobbeltseng eller to separate senger. Noen rom har mulighet for ekstraseng (sovesofa). Eller om har laminatgulv, tv, luftkondisjonering, minisafe og minibar (mot avgift, samt balkong. Baderom med wc, dusj og hårtørker. 

Romtyper

  • Dobbeltrom 2 + 1 ekstraseng (inkl. baby)
  • Dobbeltrom med havutsikt mot tillegg for 2 personer (inkl. spedbarn)

Øvrig

By- og turistområde med gjennomfartstrafikk, nærliggende moské og restauranter kan oppfattes som forstyrrende. Bygget i 1990, renovert i 2010 og 2011. Totalt 60 rom i ett og samme bygg. Fri WiFi i resepsjonen samt en liten internettkafé (mot avgift). Konferanserom. Trapper på hotellområdet og smal heis. Hotellet aksepterer følgende betalingskort: Visa og Mastercard. Avstand til Alanya sentrum: 1,3 km.

Status:
Fullt

Fakta

Stranden 0 m
Lokalt sentrum 0 m
Basseng Ja
Barnebasseng Ja
Restaurant Ja
Bar Ja
Internett Ja
Luftkond. Ja
Deponering Ja
Heis Ja
Antall etasjer 7
Antall rom 60
Bygget 1990
Måltider Halvpensjon

Avganger & priser


Ditt søk ga ingen treff

Andre kunder har også sett på:

Kleopatra Bavyera & Bebek Hotel

Kleopatra Bavyera & Bebek Hotel

**+
Trivelig hotell nær sentrum og strand
Kleopatra Bavyera & Bebek Hotel er enkelt og sparsommelig innredet og passer ungdommer og par som vil bo sentralt men likevel nære stranden. Hotellet har en mindre resepsjon med bar der... Les mer »
Stranden 240 m
Lokalt sentrum 100 m
Basseng Ja
Barnebasseng Ja
Restaurant Ja
Bar Ja