Eventyrlig reise til naturunderet Kappadokia

Bli med oss på en fantastisk uke i Tyrkia med fire avslappende dager på hotell på Antalyakysten og tre fantastiske dager i Kappadokia naturpark. Dette er reisen for deg som vil slappe av, spise godt, nyte solen og oppleve et av naturens store underverk. 

Kappadokia er et historierikt naturlandskap med enorme sandsteinsformasjoner, klipper og fjellformasjoner. Naturparken ligger mellom svartehavskysten i nord og Taurus-fjellene i sør og området har vært bebodd siden 6000 år ftv.
 
Det spesielle, måne-aktige landskapet oppsto gjennom flere vulkanutbrudd og etter hvert ble det gravet fram grotter og små hus ble bygget i fjellet. De underjordiske byene er fortsatt intakte og det er en fantastisk opplevelse å vandre gjennom flere tusen år gamle hus og kirker! Bli med på denne turen som går gjennom skog, fjell og daler, til fantastiske Kappadokia, og avslutt med deilige dager på stranden på en av våre destinasjoner.
 
Velkommen til en unik og annerledes ferieopplevelse!

PROGRAM I KAPPADOKIA
 

DAG 1
Avreise fra hotellet og kjøretur gjennom Taurusfjellene til sentrale Anatolia. Vi stopper i nærheten av Konya og spiser lunsj, og deretter fortsetter vi videre til Ihlara-dalen. Vi besøker Ihlara-dalen og vandrer gjennom Bellisirma-dalen. Deretter kjører vi til Kaymakli for å besøke den underjordiske byen. Til slutt drar vi til vårt hotell for natten i Kappadokia, hvor det blir middag og overnatting. 
 
DAG 2
De som ønsker kan bli med på en tur med varmluftballong (anbefales sterkt!). Kappadokia anses å være blant verdens vakreste områder for dette. Etter frokost besøker vi Göreme Valley og Göreme Open Air Museum. Vi besøker Paşabağlar og spiser lunsj i Uçhisar. Deretter besøker vi Uçhisar Castle med omgivelser. Vi besøker et matte-studio hvor vi får et innblikk i hvordan disse mesterverkene lages. Middag og overnatting i Kappadokia.
 
DAG 3
Vi forlater hotellet etter frokost og besøker den gamle karavanestasjonen Sultanhani. Vi spiser lunsj i Konya, besøker Mevlana-museet og kjører videre til Antalyakysten og hotellet for sol, strand og bad.
 
Inkludert i prisen:
  • 2 netter / 3 dager halvpensjon på hotell og lunsjer på restauranter på turen til Kappadokia
  • 5 netter på hotell på Antalyakysten, måltider i henhold til hotellbeskrivelse
  • Inngang til Ihlara Valley, Kaymaklı underjordiske by, Uçhisar Castle og Göreme Open Air Museum
  • Skandinavisk-talende lisensiert guide
  • Transfer til / fra Antalya flyplass
Ikke inkludert i prisen:
  • Drikke i Kappadokia
  • Tur med varmluftsballong
Det tas forbehold om programendringer. Minimum antall deltagere: 7 betalende personer.
 
Er dere en gruppe på 7 personer eller mer kan dere velge mellom flere datoer og hotell. Kontakt oss for informasjon, pris og bestilling!
Status:
Fullt

Hotell

Naturunderet Kappadokia - Blue Star Hotel

Naturunderet Kappadokia - Blue Star Hotel

****
Populært hotell som passer for hele familien
På Blue Star Hotel finnes det meste du kan ønske deg i ferien og her vil hele familien trives. Det er kort vei til hovedgaten der man finner shopping, restauranter og barer. Hotellet best... Les mer »
Naturunderet Kappadokia - Leda Beach Hotel

Naturunderet Kappadokia - Leda Beach Hotel

**+
Populært hotell med bungalows
Her bor du like ved Sides vestre strand og har kort vei til gamlebyen. Leda Beach Hotel ligger i et sjarmerende område med antikke søyler og ruiner. Den flotte beliggenheten gjør h... Les mer »
Naturunderet Kappadokia - Viking Apart

Naturunderet Kappadokia - Viking Apart

***+
Vårt beste leilighetshotell i Kemer
Velkommen til en super familieferie på vårt eget leilighetshotell. Hos Viking Apart kan du forvente romslige leiligheter, god atmosfære, vennlig og personlig service. God stemning og... Les mer »
Naturunderet Kappadokia - Water Side Resort & Spa

Naturunderet Kappadokia - Water Side Resort & Spa

*****
For deg som vil ha en eksklusiv ferie
På Water Side Resort & Spa bor man som i et palass og ha det meste man kan ønske seg for en vellykket ferie. På det flotte hotellområdet finner man badebasseng, barnebasse... Les mer »
Naturunderet Kappadokia - Viking Star Hotel & Spa

Naturunderet Kappadokia - Viking Star Hotel & Spa

****+
Bo førsteklasses i hjertet av Kemer
I den grønne og vakre havnebyen Kemer ønsker vi velkommen til vårt eget Viking Star Hotel & Spa. Her nytes feriedagene fra tidlig til sent enten du vil oppleve Kemer, havet og ... Les mer »
Naturunderet Kappadokia- Kleopatra Bavyera & Bebek Hotel

Naturunderet Kappadokia- Kleopatra Bavyera & Bebek Hotel

**+
Trivelig hotell nær sentrum og strand
Kleopatra Bavyera & Bebek Hotel er enkelt og sparsommelig innredet og passer ungdommer og par som vil bo sentralt men likevel nære stranden. Hotellet har en mindre resepsjon med bar der... Les mer »