Rixos Downtown Antalya*****

Luksuriøst hotell med flott beliggenhet
Rixos Downtown Antalya er et lekkert storbyhotell med en fantastisk beliggenhet på en klippe over stranden. Det har et stort bassengområde med voksen- og barnebasseng. Rixos Downtown Antalya er en perfekt base for din Antalya-ferie. Storbyen Antalya er et unikt feriested med fornøyelser, folkeliv, shopping, kultur og strandliv samlet på ett fat.
 
På Rixos Downtown Antalya er alt av høy klasse, både innendørs på hotellet og i uteområdene. Velg mellom et stort utvalg fasiliteter og aktiviteter. Hotellet har en lekker Spa-avdeling med et bredt sortiment av behandlinger (mot avgift), Hamam, badstu samt et flott treningssenter. Bordtennis, dart og tennis (mot avgift). Det finnes også andre aktiviteter mot ekstra kostnad. For de minste er det lekeplass både inne og ute, samt miniklubb for barn i alderen fire til tolv år (ikke skandinavisktalende personale). 
 
På dette hotellet kan du selvsagt nyte et stort utvalg deilig mat og hotellet har flere restauranter og snackbarer. Prøv restauranten på stranden for et riktig stemningsfullt måltid!
 
Rett nedenfor hotellet finner du stranden og byens store fornøyelsesområde Konyaaltı Beach Park. Her er det sol og bad på dagtid, restauranter og barer på kveldstid. Hotellet har gratis buss til egen stranddel, med gratis solsenger og parasoller, avlukker for skifting, utedusjer og utlån av håndklær for hotellets gjester under høysesong. På stranden tilbys også ulike vannaktiviteter mot avgift. Gamlebyen ligger kun 3 km unna.

Rommene

Romslige og stilige rom med en stor dobbeltseng eller to separate senger. Alle rom har TV, minibar (innhold mot avgift) og vannkoker. Bad med wc, dusj og hårtørker. Balkong. Deponering. Luftkondisjonering på alle rom. WiFi. Rom med havutsikt mot tillegg.

Romtyper

Dobbeltrom for 2-4 personer, maks 3 voksne. Delvis havutsikt mot tillegg.

Øvrig

By- og strandområdet med gjennomfartstrafikk. Hotellet er byggget i 1989 og helrenovert i 2011. Hotellet består av en bygning. WiFi i resepsjonen. Hotellet aksepterer følgende kort: Visa, Mastercard og Eurocard. Lokalt sentrum 1 km, gamlebyen Antalya 2,7 km. Utlån av håndklær.
Status:
Fullt

Fakta

Stranden 300 m
Lokalt sentrum 1 km
Basseng Ja
Barnebasseng Ja
Restaurant Ja
Bar Ja
Internett WiFi
Luftkond. Inkludert
Deponering Inkludert
Heis Ja
Antall etasjer 8
Antall rom 360
Bygget 1989
Måltider All Inclusive

All Inclusive

Rixos Downtown Antalya - All Inclusive konsept 2019

Mat og drikke

I hovedrestauranten serveres frokost-, lunsj-, og middagsbuffé.
 • Tidlig frokost - 06.30-07.30
 • Frokost - 07.30 - 10.30
 • Sen frokost - 10.00 - 11.00
 • Lunsj - 12.30 - 14.30
 • Middag - 19.00 - 21.30
 • Snack - Tropic bar 10.00 - 00.00

À la carte

To A la carte-restauranter, hvorav én inngår i All Inclusive, mens den andre er døgnåpen og mot tillegg.

Barer

Hotellet har fem barer med varierende åpningstider, der en av barene er åpen døgnet rundt.  Lokal drikke med og uten alkohol er inkludert i All Inclusive.
 • Sundowner Bar
 • Tropic Bar (ved bassenget)
 • Lobby Bar
 • Rixos Lounge (døgnåpen)
 • Vitamin Bar (ved Spa-avdelingen)

For barn

Miniklubb for barn mellom 4–12 år (ikke skandinavisktalende personell og visse åpningstider) i perioden mai - september.

Øvrig

Solsenger, parasoll ved bassenget og stranden. Mat & drikke ved stranden inngår ikke, men kan kjøpes. Badehåndklær til utlån og buss til stranden mellom klokken 09.00 og 18.30. Tyrkisk bad, badstu, innendørs basseng og treningsrom. Gratis inngang på disco (gjelder ikke drikkevarer).

Mot tillegg

Importertert alkoholinnholdig drikke og ferskpresset juice. Drikke på flaske og boks. Forskjellige sorter kaffe. Vaskeservice. Minibar og roomservice. Alle Spa-behandlinger, samt massasje.
 
Vær oppmerksom på at endringer kan forekomme. Mer detaljert informasjon kan normalt fås på hotellet. Som ID er det obligatorisk å bære hotellets armbånd. All Inclusive-pakken opphører å gjelde i det man sjekker ut, i henhold til hotelles tidsbestemmelser. Aldersgrense for alkoholservering er 18 år. I begynnelsen og slutten av sesongen når hotellet ikke har så mange gjester eller pga. været kan visse aktiviteter og fasiliteter som eksempelvis enkelte á la carte-restauranter, basseng mm. ha begrenset åpningstid eller være innstilte/stengt.

Avganger & priser


Ditt søk ga ingen treff