Reisemål og hotell

All Inclusive i Tyrkia
Store bassengområder i Tyrkia
Hotell for voksne i Tyrkia
Familieferie i Tyrkia
Hotell nær stranden i Tyrkia
Barn opp til 17 år
Nær stranden i Tyrkia
Stor familie på ferie i Tyrkia
Golfferie i Tyrkia

Hva passer for meg? Det kan ta tid å finne fram til riktig reisemål og å velge det hotellet som passer deg best. Derfor vil vi hjelpe deg på veien, og her kan du lese mer om både destinasjoner og utvalget av hotell.

For å gjøre det lettere for deg å finne et hotell som passer dine behov, har vi satt sammen ulike konsepter. Kanskje du vil bo nær stranden? Eller kanskje det er viktig for deg at det finnes vannsklier ved hotelles bassengområdet. Skal hotellet være ekstra familievennlig og ha store rom, eller reiser du alene? Er All Inclusive din favoritt eller holder det med frokost på hotellet? Under Konsepter og Måltider finner du informasjon om hvilke alternativer vi tilbyr.

 

I 2020 tilbyr vi ikke charterreiser til Tyrkia, men nedenfor vil du finne fakta om ulike reisemål ved Antalya-kysten.

Antalya-området

Antalya-området er kjent for sine varierende reisemål med herlige strender, shopping og god mat!   Antalya-området (eller Tyrkias sydkyst) med sine flotte reisemål Alanya, Side, Kemer, Antalya by og Belek, tilbyr alle et mangfold og den perfekte kombinasjonen av strand, shopping og god mat.  Alle reisemålene...Les mer »