Partnerreiser

Her har vi samlet alle våre reiser som skjer i samarbeid med en partner, spesialreiser, og reiser som har unike avreisedatoer. Disse reisene skiller seg fra vårt vanlige utvalg av fly og hotell. Les på respektive reise hva som inngår og hvordan du kan bestille.
 

Kemer Dansefestival 2019

Vi gjentar suksessen: solfylt danseuke i Kemer! Tyrkiareiser og Viking Star Hotel & Spa ønsker deg nok en gang hjertelig velkommen til Kemer Dansefestival! Etter mange vellykkede arrangement de siste årene er det klart for en ny runde med gøy på gulvet! Den 26. april gjennomførte vi årets første...Les mer »

Kemer Shantyfestival

Bergens Skipperforening og Gunvald Magnar Isaksen ønsker velkommen til Shantyfestival i vakre Kemer på Antalyakysten! Opplev en annerledes og spennende uke med sol, strand og sang i fantastiske omgivelser. Byvandring, båttur og utflukter. Overnatting på Viking Star Hotel & Spa , et firestjerners All...Les mer »

Trimreise med Kari Jaquesson

«Hele Norges» personlige trener Kari Jaquesson har tretti års erfaring med trening, kosthold og livsstil, og nå kan du bli med henne på trimreise til vakre Kemer: en uke med trening, opplevelser og hygge! Hvem passer reisen for? Denne reisen og treningsopplegget passer for alle, uansett om du er nybegynner eller godt...Les mer »

Treningsreise med Dany Espinoza og Linn Røymstad

I samarbeid med Tyrkiareiser arrangerer personlig trener Dany Espinoza og Linn Røymstad treningstur til vakre Kemer.  Book høstens treningsreise og bli med Dany og Linn på en aktiv ferie, med avreise den 19. oktober!  Hvem passer denne turen for? Denne treningsturen passer for alle som ønsker en aktiv...Les mer »

Kemer Dansefestival - Seniordans

Bente Aasen og Ragnar Spiten inviterer nok en gang til danseferie i vakre Kemer på Antalyakysten!  Dette er en uke der du får oppleve masse dans, sol, og god mat og drikke i flotte omgivelser.  Overnatting på Viking Star Hotel & Spa ****+ med All Inclusive.  NÅR Avreisedatoer høst:   11. oktober...Les mer »

Yoga og yogamassasje med Lillian Wirkola

Velkommen til Yoga och yogamassasje med Lillian Wirkola. Turen går til vakre Kemer i Tyrkia, og Viking Star Hotel & Spa.   - Jeg heter Lillian Wirkola og er utdannet yogalærer (Multi style).  Jeg er sertifisert med RYT 300, Yoga Alliance. Jeg har også en Yin Yoga utdannelse fra India, og er...Les mer »

Helsereise med Kristine og Malin

Bli med på vår «feelgood» helsereise til Tyrkia i oktober! Reisen passer for voksne damer og menn som kunne tenke seg en aktiv ferie, samtidig som du ikke trenger å ordne eller tenke på noe annet en deg selv. På turen får du prøve ulike treningsformer, lære mer om kosthold og spise sunt og...Les mer »