Park Side Hotel***

Park Side Hotel er et enkelt All-Inclusive hotell som passer for hele familien og som ligger i gangavstand til stranden. Hotellet har perfekt beliggenhet, med kort vei til alt Side har å by på: fine restauranter, barer og bra shoppingmuligheter.

På hotellet finner du et bassengområde som er et hyggelig samlingspunkt. Her er det basseng, barnebasseng, solsenger hvor du kan sole deg eller slappe av i skyggen under en parasoll. Hvis du vil ha noe forfriskende og kaldt å drikke ligger bassengbaren like ved.

Park Side Hotel ligger bare en kilometer fra den østre stranden i Side, med krystallklart turkisblått vann som inviterer til deilige bad. Hvis du ikke vil gå til stranden har hotellet gratis strandbusser som lett tar deg frem og tilbake. På stranden finner du solsenger og parasoller til leie. På Park Side Hotel trives alle - store som små, ung som gammel.

Rommene

Lyse og enkle, sparsommelig innredede noe slitne rom med laminatgulv. Dobbeltrommene har en dobbeltseng eller enkeltsenger og sovesofa som ekstraseng. Familierommet har 2 separate rom med dobbeltseng, to enkeltsenger. Alle rommene har satellitt-TV, telefon, luftkondisjonering og balkong. Bad med toalett og dusj, samt hårtørker. Klimaanlegg. 

Romtyper 

  • Standard dobbeltrom for 3 personer (inkludert spedbarn) 
  • Familierom for 4 personer 

Øvrig

Turistområde. Lyder fra nærliggende barer kan oppfattes som forstyrrende. Bygget i 2009. Totalt 105 rom fordelt på 6 bygninger. Heis er tilgjengelig i hovedbygningen. Wi-Fi er gratis i lobbyen. Dart, tilgang til hamam (behandling mot avgift). Vann i minibaren. Hotellet organiserer underholdning noen dager i uken i høysesong.
Status:
Fullt

Fakta

Stranden 900
Lokalt sentrum 0 m
Basseng Ja
Barnebasseng Ja
Restaurant Ja
Bar Ja
Internett Tilgjengelig i fellesområder (begrenset)
Luftkond. Ja
Deponering Ja
Heis Ja
Antall etasjer 3
Antall rom 105
Bygget 2009
Måltider All Inclusive

All Inclusive

All Inclusive Konsept 2019

Obs. Enkel All Inclusive

Mat og drikke

I hovedrestauranten serveres frokost, lunsj og middag i form av buffét.
Frokost            07:00-09:30
Sen Frokost     09:30-10:00
Lunsj               12: 30-14: 00
Middag            19.00-21.00

Barer

Lokal drikke, med og uten alkohol er inkludert mellom kl.10.00 og kl.23.00,  i tillegg til frokost (kaffe / te og ofte appelsindrikk eller lignende).
  • Bassengbar - 09:00 - 18:00

Mot ekstra kostnad

Importerte drikkevarer, ferskpresset juice, tyrkisk kaffe, drikke i flaske, depenoring i resepsjonen, mat og drikke etter kl. 23:00, biljard, spa og velværesenter, solsenger og parasoller på stranden.
 
Vær oppmerksom på at endringer kan forekomme. Mer detaljert informasjon kan normalt fås på hotellet. Som ID er det obligatorisk å bære hotellets armbånd. All Inclusive-pakken opphører å gjelde i det man sjekker ut og senest klokken 12 avreisedagen. Aldersgrense for alkoholservering er 18 år. I begynnelsen og slutten av sesongen når hotellet ikke har så mange gjester eller pga. været kan visse aktiviteter og fasiliteter som eksempelvis enkelte á la carte-restauranter, basseng mm. ha begrenset åpningstid eller være innstilte/stengt.

Avganger & priser


Ditt søk ga ingen treff

Andre kunder har også sett på:

Victoria Princess Apart & Hotel

Victoria Princess Apart & Hotel

**+
Victoria Princess Apart hotel er et sjarmerende og familiedrevet hotell med personlig service. Det passer perfekt for par, familier og eldre som vil bo litt utenfor sentrum, men likevel i nærhet... Les mer »
Stranden 1 km
Lokalt sentrum 2 km
Basseng Ja
Barnebasseng Ja
Restaurant Ja
Bar Ja
Begonville Apart Hotel & Spa

Begonville Apart Hotel & Spa

***
Familievennlig leilighetshotell
Begonville Apart er et koselig og barnevennlig leilighetshotell der hele familien trives. Den familieære stemningen gjør at mange gjester kommer tilbake år etter år. Gjestene ... Les mer »
Stranden 600 m
Lokalt sentrum 600 m
Basseng Ja
Barnebasseng Ja
Restaurant Ja
Bar Ja