Park Hotel**+

Park Hotel er det perfekte hotellet for ungdommer og par, og for alle som ønsker å bo sentralt. Fra Park Hotel er det bare 250 meter til shopping og restauranter, og den berømte Kleopatrastranden ligger bare 500 meter unna. Her bor du like i nærheten av Alanyas fartsfylte uteliv med bargate og massevis av nattklubber. 

Park Hotel er et enkelt hotell med et sjarmerende lite bassengområde med bassengbar der du kan nyte kalde drinker. Her serveres også frokostbufféten på morgenen. På hotellområdet finner du også Park Café som er et populært samlingspunkt for hotellets gjester, og også for andre besøkende og lokale. Du kaan spille biljard, røyke vannpipe (mot tillegg), bestille noe å spise fra menyen eller slappe av med en fotballkamp på TV. 

Rommene

Enkle, lyse og romslige rom med noe sparsommelig og godt brukt innredning. Rommene har dobbeltseng eller to enkeltsenger. Alle rom har fliselagt gulv, luftkondisjonering, minisafe (mot tillegg) samt balkong. Baderom med WC og dusj (enkelte av baderommene er små). 

Romtyper

Dobbeltrom for 2 +1 

Status:
Fullt

Fakta

Stranden 500 m
Lokalt sentrum 0 m
Basseng Ja
Restaurant Ja
Bar Ja
Luftkond. Ja, mot tillegg
Deponering Ja, mot tillegg
Heis Ja
Antall rom 49
Måltider Frokost

Avganger & priser


Ditt søk ga ingen treff

Andre kunder har også sett på:

Caligo Apart

Caligo Apart

***
Prisgunstige leiligheter sentralt i Alanya
Caligo Apart er vårt mest populære leilighetshotell i Alanya. Det ligger flott til ved Kleopatrastranden. Her trives våre gjester, og mange kommer tilbake år etter år. I ... Les mer »
Stranden 70
Lokalt sentrum 80 m
Basseng Ja
Barnebasseng Ja
Restaurant Ja
Bar Ja
Kleopatra Bavyera & Bebek Hotel

Kleopatra Bavyera & Bebek Hotel

**+
Trivelig hotell nær sentrum og strand
Kleopatra Bavyera & Bebek Hotel er enkelt og sparsommelig innredet og passer ungdommer og par som vil bo sentralt men likevel nære stranden. Hotellet har en mindre resepsjon med bar der... Les mer »
Stranden 240 m
Lokalt sentrum 100 m
Basseng Ja
Barnebasseng Ja
Restaurant Ja
Bar Ja