Palmiye Beach Hotel***+

Perfekt beliggenhet rett ved den herlige Kleopatrastranden

En nyhet i programmet for i år er populære Palmiye Beach Hotel. Hotellet har perfekt beliggenhet for deg som vil bo ved stranden og samtidig ha nærhet til Alanyas store utvalg av restauranter, shopping og fornøyelser. På hotellets terrasse kan man koble av med en drink og nyte den vakre utsikten over stranden, havet og borgen. Eller hvorfor ikke starte dagen med en god kopp kaffe på strandserveringen mens du ser solen stå opp?

Hotellet har en bakgård med et lite badebasseng. For den som foretrekker stranden så finnes det uteservering der man kan kjøle seg ned med kalde drikker. Det finnes også en liten lekeplass for de minste. Noen kvelder i uken under høysesong arrangerer hotellet underholdning med levende musikk eller show.

Rommene

Dobbeltrom med dobbeltseng eller to enkeltsenger. Det finnes også dobbeltrom med plass til én ekstraseng. Alle rom har telefon, satellitt-tv, luftkondisjonering, minisafe (mot avgift) og flisbelagt gulv. Baderom med wc, dusj og hårtørker. Balkong. Det finnes også et begrenset antall små kjøleskap til utleie.

Romtyper

  • Dobbeltrom for 2 + 1 ekstraseng.

Øvrig

By- og strandområde med lokal trafikk som kan oppleves som forstyrrende. Hotellet har 59 rom i én bygning. Ingen heis. Trapper og store nivåforskjeller på hotellområdet. Hotellet er bygget i 1978 og ble renovert i 2008. WiFi (mot avgift) i resepsjonen. Hotellet aksepterer følgende betalingskort: Visa, Mastercard. Avstand til lokalt sentrum 190 m, Alanya sentrum 500 m. Solstoler og parasoller på stranden (mot avgift).

Status:
Fullt

Fakta

Stranden 0
Lokalt sentrum 190
Basseng Ja
Restaurant Ja
Bar Ja
Internett Ja
Luftkond. Ja
Deponering Ja
Antall etasjer 4
Antall rom 59
Bygget 1978
Måltider Frokost

Avganger & priser


Ditt søk ga ingen treff

Andre kunder har også sett på:

Savk Hotel

Savk Hotel

***+
Koselig hotell rett ved strand og by
Savk Hotel ligger fint til nær Kleopatrastranden i Alanya og ved hovedgaten Ataturk. Hotellet har et fint bassengområde med avgrenset barnebasseng, boblebad, solstoler og parasoller. Rundt... Les mer »
Stranden 0 m
Lokalt sentrum 0 m
Basseng Ja
Barnebasseng Ja
Restaurant Ja
Bar Ja
Grand Zaman Garden Hotel

Grand Zaman Garden Hotel

****
Innbydende All Inclusive-hotell med nærhet til alt
Grand Zaman Garden Hotel er et populært All Inclusive-hotell i hjertet av sentrale Alanya. Nærheten til både strand, historiske severdigheter og uteliv gjør at hotellet f... Les mer »
Stranden 200 m
Lokalt sentrum 0 m
Basseng Ja
Barnebasseng Ja
Restaurant Ja
Bar Ja