Özside Hotel***+

Prisgunstig All Inclusive-hotell

Özside Hotel er et populært hotell som ligger i et rolig område av Side. Hotellet består av to bygninger rundt en solterrasse med bufférestaurant, bar, basseng og liten vannsklie som holder åpent visse tider. Ved poolområdet finnes det solstoler og parasoller. Eget barnebasseng for de minste. Restauranten ligger fint tilknyttet poolområdet og under tak, noe som gjør at du kan nyte maten i den behagelige skyggen. Enkelt All Inclusive-tilbud. Gratis badebuss morgen og kveld til Sides østre strand (1,5 km). Til den vestre stranden er det rundt 900 meter (ingen badebuss).

Rommene

Små og enkle. De har telefon og satellitt-tv. Bad med wc, dusj og hårtørker. Deponering mot avgift. Luftkondisjonering (visse tider i døgnet i den varmeste perioden). Balkong. Minibar (tom). Noen rom mot nærliggende mur og noen med balkong under bakkeplan.

Romtyper

  • Dobbeltrom for 2 + 1 ekstraseng

Øvrig

Deler av hotellet oppusset i 2006 og 2011. Kun hovedbygningen har heis. Nærliggende moské. Turistområde utenfor tettsted med lite trafikk. Trapper og nivåforskjeller på området. WiFi i resepsjons- og bassengområdet mot avgift. Det er 1,5 km til Side sentrum. Özside Hotel aksepterer følgende betalingskort: Eurocard, Mastercard og Visa.

Status:
Fullt

Video

Fakta

Stranden 900 m
Lokalt sentrum 150 m
Basseng Ja
Barnebasseng Ja
Restaurant Ja
Bar Ja
Internett WiFi i resepsjonsområdet
Luftkond. Inkludert
Deponering Mot avgift
Heis Ja
Antall etasjer 5
Antall rom 92
Bygget 1995/2004
Måltider All Inclusive

All Inclusive

Özside Hotel - All Inclusive

Obs! Enkel All Inclusive

Mat og drikke

  • Frokost 08.00 - 10.00
  • Lunsj 12.30 - 14.00
  • Kaffe, te og kaker 16.00 - 16.30
  • Middag 18.30 - 20.30

All lokal drikke med og uten alkohol serveres mellom kl. 10.00 - 22.00

For barn

Barnebasseng og liten vannsklie.

Øvrig

Ingen strandhåndklær til utlån.

Mot tillegg

All drikke etter 22.00 i baren samt importert drikke. Vaskeservice.

Vær oppmerksom på at endringer kan forekomme. Mer detaljert informasjon kan normalt fås på hotellet. Som ID er det obligatorisk å bære hotellets armbånd. All Inclusive-pakken opphører å gjelde i det man sjekker ut og senest klokken 12 avreisedagen. Aldersgrense for alkoholservering er 18 år. I begynnelsen og slutten av sesongen når hotellet ikke har så mange gjester eller pga. været kan visse aktiviteter og fasiliteter som eksempelvis enkelte á la carte-restauranter, basseng mm. ha begrenset åpningstid eller være innstilte/stengt.

Avganger & priser


Ditt søk ga ingen treff

Andre kunder har også sett på:

Sunlight Garden

Sunlight Garden

***+
Barnevennlig hotell med store rom
Dette hyggelige All inclusive-hotellet er perfekt for store familier. Et vakkert hotellområde med appelsin- og oliventrær skaper en koselig atmosfære. Hotellet består av flere ... Les mer »
Stranden 560 m
Lokalt sentrum 150 m
Basseng Ja
Barnebasseng Ja
Restaurant Ja
Bar Ja
Sun Beach Park Hotel

Sun Beach Park Hotel

***+
All Inclusive-hotell for alle
På Sun Beach Park Hotel finner du alt du trenger for en avslappende ferie. Dette All Inclusive-hotellet ligger i sjarmerende Side og med nærhet til den langgrunne stranden og lokalt sentru... Les mer »
Stranden 150 m
Lokalt sentrum 150 m
Basseng Ja
Barnebasseng Ja
Restaurant Ja
Bar Ja