Øvrige reisetyper

Her finner du de reisene som skiller seg litt fra våre vanlige pakkereiser med fly og hotell. Vi tilbyr blant annet flere typer gruppereiser, rundreiser samt flybilletter. Velg det som passer deg best!

Gruppereiser

Vi arrangerer store og små gruppereiser til samtlige av våre reisemål i Tyrkia. Hos oss er alle velkomne, uansett om dere er en klubb, forening, skoleklasse, en større bedrift eller en vennegjeng.  Les mer »

Kun flybillett

Vi på Tyrkiareiser har et stort utvalg av flybilletter til Tyrkia til bra priser. Vi tilbyr kun fly tur/retur men også enveis-billetter på noen avganger. I menyen velger du reiselengde og avreisested for å filtrere søket. Kontakt oss i dag på info@tyrkiareiser.no eller 815 00 505  om du har spørsmål...Les mer »

Rundreiser

For deg som vil ha en historisk ferie tilbyr vi rundreiser til noen av Tyrkias mange naturreservater og antikke byer.Les mer »

Skjærgårdscruise

Drømmen er en båtferie i den tyrkiske skjærgården En uke til havs er nok hva mange drømmer om. Opplev noen herlige dager i den tyrkiske skjærgården, utforsk små viker og dykk ned i det krystallklare Middelhavet. Turen langs den vakre tyrkiske kysten skjer ombord i en såkalt gületbåt...Les mer »