Orfeus Park Hotel****

Familievennlig All inclusive-hotell

Populært og familievennlig All Inclusive-hotell i Corakli-området (ca 9 km. fra Side sentrum). Hotellet passer både store og små, og på uteområdet er det to basseng og et barnebasseng. Her kan du velge mellom å slappe av ved det rolige bassengområdet, eller ved bassenget som har aktiviteter og en liten vannsklie. Hotellet har også en privat stranddel, ca 300 meter fra hotellet, der gjestene tilbys strandbar, solstoler og parasoller. I direkte tilknytning til hotellet er det et lite lokalt sentrum. Internasjonal barneklubb under høysesongen.

Rommene

Fine og renoverte dobbeltrom med laminatgulv. Rommene har luftkondisjonering, telefon, minibar, minisafe (mot tillett), tv og balkong. Bad med WC, dusj og hårtørker. Familierommene består av to rom. 

Romtyper

Dobbeltrom for 2 + 1 ekstraseng 
Familierom for 3-4 personer

Øvrig

Turist- og byområde.  Bygget i 2005, delvis renovert i 2019. Totalt 296 rom. Håndkleservice. Gratis WiFi i resepsjon og restaurantområde. Et lite treningsrom er tilgjengelig for gjestene. Spabehandlinger mot ekstra kostnad. Hotellet aksepterer følgende betalingskort: Visa og Mastercard. Avstand til lokalt sentrum: 500 meter. Side sentrum: 9 km.

Fakta

Stranden 300 m.
Lokalt sentrum 500 m.
Basseng Ja
Barnebasseng Ja
Restaurant Ja
Bar Ja
Internett Ja
Luftkond. Ja
Deponering Mot avgift
Antall etasjer 5
Antall rom 296
Bygget 2005
Måltider All Inclusive

All Inclusive

Orfeus Park Hotel - All Inclusive

Mat og drikke

I hovedrestauranten serveres frokost, lunsj og middag i form av buffét. 
 • Frokost 07:30 – 10:00
 • Lunsj 12:00 – 14:00
 • Middag 19:00 – 21:00
   
 • Snacks 12:00 – 16:00
 • Kaffe/te og kaker 16:00 –17:00
 • Iskrem 15:00 –16:00
Lokal drikke, med og uten alkohol inngår. Kaffe/te og ofte appelsindrikk eller lignende til frokost.

Bar

 • Lobby Bar 
 • Pool Bar    
 • Beach bar 

For barn

Internasjonal miniklubb (ikke skandinavisktalende personale) og utendørs lekeplass.
 
Vær oppmerksom på at endringer kan forekomme. Mer detaljert informasjon kan normalt fås på hotellet. Som ID er det obligatorisk å bære hotellets armbånd. All Inclusive-pakken opphører å gjelde i det man sjekker ut og senest klokken 12 avreisedagen. Aldersgrense for alkoholservering er 18 år. I begynnelsen og slutten av sesongen når hotellet ikke har så mange gjester eller pga. været kan visse aktiviteter og fasiliteter som eksempelvis enkelte á la carte-restauranter, basseng mm. ha begrenset åpningstid eller være innstilte/stengt.

Avganger & priser


Ditt søk ga ingen treff