Om oss

1. Vår historie i korthet

Tyrkiareiser er representert i Norge og har et søsterselskap i Sverige: Turkietresor AB.

2017 - Tyrkiareiser AS flytter sitt kontor fra Oslo til Stockholm

2008 – Turkietresor AB starter med flyvninger fra Norrköping og Stockholm våren 2008

2007 - Turkietresor i Sverige AB opprettes sommeren 2007

2004 - Tyrkiareiser AS etableres i Oslo

2. Vår filosofi

Tyrkiareisers mål er å tilby charterreiser av høy kvalitet til gode priser, og vi vil være førstevalget for norske reisende som vil feriere i Tyrkia. Gjennom våre ulike konsept skal alle kunder lykkes med å finne en reise som passer nettopp dem. 

Vi selger ikke bare reiser, vi selger minner for livet!

3. 6 grunner til å reise med oss

Kunnskap

Tyrkiareiser skiller seg fra mange andre reiseoperatører, fordi vi har valgt å spesialisere oss på ett eneste land. Dette gir oss mulighet til å ha ekstra god oversikt over produktene våre. Dermed har vi bred kunnskap om reisemål, hotell og aktiviteter. 

Trygghet 

Det skal føles trygt å reise med Tyrkiareiser og det er viktig at du som kunde kjenner tillit til oss. Tyrkiareiser har kundens sikkerhet som første prioritet og vi følger alltid Utenriksdepartementet reiseråd. Dersom uhellet skulle være ute på noen som helst måte, er det viktig at du er forsikret. Derfor samarbeider vi med Europeiska reiseforsikring og vi tilbyr deg markedet mest heldekkende reiseforsikring.
Les mer om reiseforsikringer her »
Les mer om sikkerhet på reisen under punkt nr. 5 »

Personlig service

Hos oss får du som kunde personlig service både før, under og etter reisen. Det er viktig at du føler deg hørt, og vi tar dine synspunkt og ønsker på største alvor. 
Gjennom å tilby service både på telefon, e-post og i sosiale medier, vil vi være tilgjengelige for å svare på spørsmål og hjelpe til med bestilling eller endringer. Når du er på reisemålet får du hjelp av våre reiseledere. Hos oss står alltid kunden i fokus! 


Valuta for pengene

Tyrkiareiser tilbyr sol, bad og avslapping til en rimelig pris. I tillegg til dette kan du glede deg over det lave prisnivået i Tyrkia, og sammenlignet med andre feriemål i middelhavsområdet er Tyrkia et av de billigste landene å feriere i!  Legge til hoteller og hvor billig det er

Ferie på dine premisser

Vi har et bredt utvalg av hotellkonsept som gjør det enklere for deg å velge de reisemål og overnattingsalternativer som passer akkurat deg best. Dermed legges alt til rett for at du skal få maksimalt utbytte av ferien. Vi tilbyr alt fra hotell i enklere standard til femstjerners All inclusive-hotell. Les mer om våre desitinasjoner og hotell »

Flere ulike betalingsalternativer

På hjemmesiden vår er det enkelt å betale. Gjennom fire ulike betalingsmåter gir vi deg mulighet til å velge det som passer deg best:

4. Destinasjoner og produkter

Vi selger pakkereiser med fly og hotell, spesial- og gruppereiser, samt kun flybilletter.
I 2019 flyr vi fra Oslo, Bergen, Trondheim, Kristiansand, Haugesund, Stavanger, Ålesund og Torp.

Reisemål

Reisemålene våre er Kemer, Side, Belek, Alanya, Antalya og Çıralı. 

Kemer

Kemer ligger vakkert til ved havet, blant en frodig skog og omringet av de pinjekledde Taurusfjellene. Her er avstandene korte og man kan spasere over alt. Selve byen er liten og sjarmerende, og man lærer seg lett å finne fram. De fine parkene, fontenene og lekeplassene er velstelte og innbydende. Den avslappede stemningen og den hyggelige, imøtekommende lokalbefolkning gjør Kemer til en favorittby å feriere i!  Her finner du også vårt hovedkontor i Tyrkia. 

Side

Side er en by det er lett å like. Her er noe for enhver smak, vakkert innrammet av anrikke ruiner. Side er elsket for dine lange, vakre og gyldne strender. Gamlebyen ligger på en halvøy, mellom de to mest kjente strendene i Side. Strandpromenaden er veldig populært – med god grunn. På kveldene myldrer det av folkeliv og tidlig på morgenen er det mange som jogger eller tar en morgentur hele veien inn til det sjarmerende sentrumsområdet i Side. Små hus i gammel stil ligger tett i tett langs koselige brostensgater. Utvalget av små og store butikker, restauranter og kaféer er stort. Side er kjent for sine antikke ruiner, og vi anbefaler et besøk på Apollos tempel, de antikke badehusene og amfiteateret. 

Belek

Kilometerlang, lys sandstrand, moderne hotell og langstrakte golfbaner i vakre, grønne omgivelser. Familieferie, luksusferie for to, eller golfsemester for den kresne golfentusiasten – Belek er planlagt ned til minste detalj for å legge til rette for vakre og ekslusive ferieopplevelser. Hit reiser du for å nyte sol og bad, utsøkt mat, aktiviteter og avkobling i herlige omgivelser. Belek har på kort tid fått stor internasjonal oppmerksomhet for sine golfbaner. Erfarne golfspillere kommer fra hele verden for å spille på noen av de beste banene i europa. Belek er ikke bare et golfparadis, det er også perfekt for familieferien. Hotell med høy komfort, flott utvalg av aktiviteter og fasiliteter, samt utmerket service er Beleks varemerke, og slår an hos både små og store. 

Alanya

I Alanya finner du den perfekte kombinasjonen av strand og by. Her får du mulighet til å nyte herlig strandlig, deilig tyrkisk mat, og du kan velge og vrake blant utflukter, historiske severdigheter og ikke minst shopping! Utvalget er stort og innen kort rekkevidde, så her blir ferien akkurat så aktiv eller avslappet som du selv ønsker. 

Byen tilbyr utmerkede shoppingmuligheter; både moderne kjøpesentre, lange shoppinggater og tradisjonelle basarområder. Uansett om du foretrekker moderne merkevarer og moteklær, eller tradisjonelt håndtverk, slik som skinnprodukter, gull og håndverk, er Alanya byen for den shoppingglade. Markedsdagene på tirsdag og fredag er også populære. Her finner du fargeglade boder på rekke og rad, med fersk frukt, grønnsaker og et stort utvalg tyrkisk mat. Dette bør du ikke gå glipp av!

Antalya

Denne sjarmerende metropolen oppfyller alle krav for å kunne kalles en skikkelig storby. Med stranden nære er dette byen for deg som vil ha en storbyferie med innslag av strandliv. Sol, bad, båtturer, shopping, kulinariske opplevelser, kultur og antikke ruiner. Mulighetene er uendelige i hovedstaden på Antalyakysten!

I den vakre gamlebyen er det brosteinsgater, gamle hus, små butikker og basarer. Et mylder av restauranter og kaféer med stemningsfull og vennlig atmosfære.

Denne delen av Antalya byr på alt en moderne storby skal ha; kjøpesentre og basarer, parker, restauranter og kaféer. Utelivet er stort og variert, og byr på alt fra tradisjonelle utesteder og jazzklubber med levende musikk, til trendy barer og diskoteker. 

Çıralı 


Den tyrkiske lille perlen Çıralı ligger langs en tre kilometer lang naturstrand, omgitt av store fjell og grønne skoger. Hit kommer man først og fremst for å koble av og nyte den vakre naturen – men også for å oppleve det antikke Olympos. Omgivelsene rundt Çıralı består stort sett av urørt natur, bortsett fra fruktåkre og vinranker. Vil man oppleve den flotte naturen på nært hold kan man både gå og sykle i området.

Hotell

Vi tilbyr hotell- og leilighetshotell i alle klassifiseringer; fra tostjerners pensjonat til store, luksuriøse hotell og resorts. Vi har et bredt utvalg All inclusive-hotell i alle prisklasser. I tillegg har vi andre alternativer for å kunne tilby deg det du ønsker når det gjelder måltider: ingen måltider, frokost, halvpensjon, All Inclusive og Ultra All Inclusive.
Selvsagt kan du også bestille kun fly hos oss!

Hotelltyper

Tyrkiareiser har et stort utvalg hotellkonsept som skal gjøre det lettere for deg å finne rett hotell: Nær Stranden, Luksus, Aqua Splash, Bo Alene, Hotell for voksne og Senior 60+.

Spesial- og gruppereiser

I vårt utvalg av reiser finner du en rekke spesialturer; vandringer, treningsreiser, konferansereiser, golftilbud, båtturer med mer. Vi arrangerer store og små gruppereiser i alle kategorier. Hos oss finnes noe for enhver smak!
Les mer om Hotell, Konsept og Spesial- og gruppereiser under Finn din reise »

5. Sikkerhet på reisen

Vi verner om din sikkerhet. Dette omfatter alle deler av organisasjonen – både hjemme i Norge og på reisemålet.

Sikkerhet på reisen

  • Vi følger alltid Utenriksdepartementets reiseråd. Dersom eventuell usikkerhet eller konflikt mot formodning skulle oppstå på reisemålet, har vi detaljerte kriseplaner. 
  • Vi samarbeider med forsikringsselskapet Europeiske. Les mer her 
  • Videre har vi også har kvalifisert personale på reisemålet som er tilgjengelig på telefon, og som hjelper deg døgnet rundt.
  • Vi på Tyrkiareiser er opptatt av å holde oss oppdatert på- og tilpasse oss til kulturelle regler og normer som råder i Tyrkia, og vi oppfordrer alle våre gjester til å gjøre det samme. 
  • Dersom du har spørsmål om sikkerhet på reisen er du alltid velkommen til å kontakte oss på info@tyrkiareiser.no eller telefon 815 00 505

6. Våre samarbeidspartnere

Flyselskap

I 2019 flyr vi til Antalya med Widerøe, Norwegian, Corendon Airlines, Tailwind og SunExpress.
Klikk her for å lese mer om flyselskapene vi samarbeider med »

Reiseforsikring

Når du bestiller en reise hos oss anbefaler vi deg å ha en god forsikring i orden før avreise. Dette vil gjøre reisen tryggere for deg og du kan nyte ferien til det fulle, med vissheten om at du er forsikret dersom noe uforventet mot formodning skulle oppstå. I samarbeid med forsikringsselskapet Europeiske tilbyr vi deg en heldekkende reiseforsikring til en god pris. 
Les mer om reiseforsikringer her »

Delbetaling - Resurs Bank

Vi samarbeider med Resurs Bank, som gir deg mulighet til å utsette betalingen gjennom faktura eller deltbetaling.
Les mer om delbetaling og faktura »