Oba Time Hotel***+

Hyggelig hotell med enkel All Inclusive

Oba Time Hotel er et trivelig hotell med kort avstand til stranden. Her bor du i det populære Oba, samtidig som Alanya ligger like i nærheten. Perfekt for deg som vil bo i rolige omgivelser, men likevel ha butikker og restauranter i nærheten. Ved det trivelige lille bassengområdet er det solstoler og parasoller. Barnebassenget er en del av voksenbassenget og er adskilt med et gjerde. Hotellet arrangerer tyrkisk aften en gang i uken, og det finnes også en à la carte restaurant (inngår ikke i All Inclusive), med livemusikk en gang i uken. Hotellet har også eget hamam og massasjebehandlinger (mot avigft). På stranden som er grovkornet blandet med litt småsten, finnes gratis parasoller og solstoler for hotellets gjester. 

Rommene

Trivelige og moderne dobbeltrom med dobbeltseng eller to separate senger med mulighet for en ekstraseng. Alle rom har minibar, telefon, tv, flislagt gulv, balkong, samt luftkondisjonering og minisafe (mot avgift).

Romtyper

  • Dobbeltrom for 2 + 1 ekstraseng.

Øvrig

​​​​​​By- og turistområde med lokal trafikk og nærliggende moské kan oppfattes som forstyrrende. Bygget i 2012. Hotellet består av 90 rom som alle ligger i samme bygning. Heis. Trapper og nivåforskjeller på hotellområdet. Fri WiFi i resepsjonen. Hotellet aksepterer følgende kredittkort: Visa og Mastercard. Avstand til lokalt sentrum: Oba 220 m, 4,2 km til Alanya

Status:
Fullt

Video

Fakta

Stranden 410 m
Lokalt sentrum 220 m
Basseng Ja
Barnebasseng Ja
Restaurant Ja
Bar Ja
Internett Ja
Luftkond. Ja
Deponering Ja
Heis Ja
Antall etasjer 7
Antall rom 90
Bygget 2012
Måltider All Inclusive

All Inclusive

Oba Time Hotel - All Inclusive

Obs! Enkel All Inclusive

Mat og drikke

  • Frokostbuffé 07.30 - 09.30
  • Sen frokost 09:30 - 10:00
  • Lunsjbuffé 12.30 - 14.00
  • Kaffe og te 16.00 - 17.00
  • Middagsbuffé 19.00 - 21.00
  • Nattsuppe 23.00 - 23.30

Et utvalg av lokal drikke med og uten alkohol inkludert mellom klokken 10.00 - 23.00, samt til frokost (blant annet kaffe/te og ofte appelsindrikk eller lignende).

Øvrig

Solsenger og parasoll ved strand nr. 11 (billett fås i resepsjonen). Utlån av strandhåndklær mot depositum. Vann i minibar inkludert ved ankomst under høysesong. Underholdning et par kvelder i uken under høysesong. 

Mot tillegg 

Importert drikke, ferskpresset juice, matbestilling (øvrige tider), drikke etter klokken 23.00, all servering i á la carte restauranten, minibar, deponeringsboks, tyrkisk bad, sauna og massasje.

Vær oppmerksom på at endringer kan forekomme. Mer detaljert informasjon kan normalt fås på hotellet. Som ID er det obligatorisk å bære hotellets armbånd. All Inclusive-pakken opphører å gjelde i det man sjekker ut og senest klokken 12 avreisedagen. Aldersgrense for alkoholservering er 18 år. I begynnelsen og slutten av sesongen når hotellet ikke har så mange gjester eller pga. været kan visse aktiviteter og fasiliteter som eksempelvis enkelte á la carte-restauranter, basseng mm. ha begrenset åpningstid eller være innstilte/stengt.

Avganger & priser


Ditt søk ga ingen treff

Andre kunder har også sett på:

Monart City Hotel

Monart City Hotel

****
All Inclusive-hotell ved stranden
På Monart City Hotel trives store som små! Hotellet ligger rett strandpromenaden og passer bra for deg som ønsker komfort og nærhet til strand og by. Hotellet har to fine bass... Les mer »
Stranden 25 m
Lokalt sentrum 50
Basseng Ja
Barnebasseng Ja
Restaurant Ja
Bar Ja
Kleopatra Bavyera & Bebek Hotel

Kleopatra Bavyera & Bebek Hotel

**+
Trivelig hotell nær sentrum og strand
Kleopatra Bavyera & Bebek Hotel er enkelt og sparsommelig innredet og passer ungdommer og par som vil bo sentralt men likevel nære stranden. Hotellet har en mindre resepsjon med bar der... Les mer »
Stranden 240 m
Lokalt sentrum 100 m
Basseng Ja
Barnebasseng Ja
Restaurant Ja
Bar Ja