Naturunderet Kappadokia - Blue Star Hotel****

Populært hotell som passer for hele familien

På Blue Star Hotel finnes det meste du kan ønske deg i ferien og her vil hele familien trives. Det er kort vei til hovedgaten der man finner shopping, restauranter og barer. Hotellet består av to bygninger; et nyere hovedbygg og et eldre sidebygg. Ved hovedbygget er det et stort basseng med vannsklie (åpningstider gjelder) og et mindre, adskilt barnebasseng. Her er aktivitetsnivået høyt med leker for både store og små. Vil man ikke kjøle seg ned i bassenget kan man ta en kald drink i poolbaren. 
Bassengområdet ved den eldre delen av hotellet er roligere og passer for deg som vil ha en avslappende ferie der du kobler helt av. Her finnes basseng samt en koselig restaurant og bar.

Ønsker man en mer luksuriøs ferie kan man unne seg en avkoblende massasje eller behandling i hotellets spa-avdeling, som har hamam og bastu (mot avgift). Hotellet har også et innendørsbasseng som er spesielt populært i starten og slutten av sesongen, når vannet i utendørsbassengene ikke alltid er så varmt. Utendørsbassengene er åpne i perioden april – november. Ønsker man ikke å ligge ved bassengkanten kan man ta badebussen til Kleopatrastranden der hotellets private strandområde ligger. På stranden har hotellet en snackbar der ikke-alkoholholdige drikker, øl og snacks inngår til visse tider (se spesifikasjoner under All Inclusive). Solstoler og parasoll inngår ikke i hotellets All Inclusive.

Øvrige fasiliteter inkluderer frisør, minimarked, gavebutikk, bordtennis, biljard og dart. For barna finnes også en liten lekeplass og internasjonal miniklubb (ikke norsktalende personal) der det arrangeres leker og aktiviteter. I hotellets amfiteater bys det på underholdning på kveldene.

Rommene

Koselige dobbelt- og familierom med én dobbeltseng eller to separate senger. Familierommene har to rom med Dobbeltseng og to separate senger. Samtlige rom har flislagt gulv, luftkondisjonering, minisafe (mot avgift), telefon, tv, minibar og balkong eller terasse. Baderom med wc, dusj og hårtørker. Enkelte rom har badekar. 

Romtyper

 • Dobbeltrom for 2 + 1 ekstraseng
 • Familierom for 3-4 personer (maks 3 voksne og ett barn under 12 år).

Øvrig

By- og turistområde med gjennomfartstrafikk og moské i nærheten som kan oppleves som forstyrrende. Bygget i 1995/2012 og renovert i 2014 og 2012. Totalt 336 rom fordelt på to bygg. Fri WiFi i resepsjonen. Trapper og nivåforskjeller. Lokalt sentrum 120 meter, Alanya sentrum 2,7 km. Hotellet aksepterer følgende betalingskort: Visa, Mastercard og Eurocard.

All Inclusive

Blue Star Hotel - All Inclusive 2017

Mat og drikke

I hovedrestauranten serveres frokost-, lunsj-, og middagsbuffé.
 • Frokost 07.30 - 10.00
 • Sen frokost 10.00 - 10.30
 • Lunsj 12.30 - 14.00
 • Middag 19.00 - 21.00
 • Snacks på hotellet 12.00 - 17.00
 • Snacks i strandbaren 12.00 - 14.00
 • Nattmat 23.00 - 24.00
 • Lokal drikke på hotellet 10.00 - 24.00
 • Strandbaren (bare alkoholfrie drikkevarer og øl)10.00 - 17.30

For barn

Miniklubb for barn mellom 4 - 11 år (ikke skandinavisktalende personell).
Vannsklie (visse åpningstider).

Øvrig

Underholdning og aktiviteter dag- og kveldstid. Innendørsbasseng, biljard, bordtennis og treningsrom. Buss mellom hotellet og stranden/sentrum.

Mot tillegg 

Solsenger og parasoller på stranden. Telefon, faks, deponeringsboks, tyrkisk bad, massasje, sauna, frisør, iskrem, minibar (unntatt én flaske vann ved ankomst), drikke på flaske, samt solsenger og parasoller på stranden.

Vær oppmerksom på at endringer kan forekomme. Mer detaljert informasjon kan normalt fås på hotellet. Som ID er det obligatorisk å bære hotellets armbånd. All Inclusive-pakken opphører å gjelde i det man sjekker ut og senest klokken 12 avreisedagen. Aldersgrense for alkoholservering er 18 år. I begynnelsen og slutten av sesongen når hotellet ikke har så mange gjester eller pga. været kan visse aktiviteter og fasiliteter som eksempelvis enkelte á la carte-restauranter, basseng mm. ha begrenset åpningstid eller være innstilte/stengt.

Avganger & priser


Ditt søk ga ingen treff